2777
2789
خیلی وسواس دارم ☹️امیدوارم بتونم ی اسم قشنگ بزارم

ان شاالله قشنگترین اسم رو میذاری من از اول فقط یه اسم انتخاب میکنم و اصلا هم نظر هیچکسو نمیپرسم حتی فامیل نزدیک و پدرمادر ، بعدش که شناسنامه گرفتم به همه میگم

بنظرم تو هم نظر هیچکس برات مهم نباشه اونی که به دلت نشسته بذار کسی هم پرسید بگو هنوز به نتیجه نرسیدم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

ان شاالله قشنگترین اسم رو میذاری من از اول فقط یه اسم انتخاب میکنم و اصلا هم نظر هیچکسو نمیپرسم حتی ...

راستش من و شوهرم پناه رو خیلی دوس داشتیم خواهرم از رو دوس داشتن مدام میگه پنیه.. این موصوع دو دلم کرده هر چن میخوام بگم بش ک دیگه اینو نگه اما باعث شده یکم سرد شم. کاش منم از اول نمیگفتم اما برا جلوگیری از نظر بقیه از اول اینو گفتم ک اینجوری شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش من و شوهرم پناه رو خیلی دوس داشتیم خواهرم از رو دوس داشتن مدام میگه پنیه.. این موصوع دو دلم کر ...

ولش کن بذار عادت میکنن درست صدا بزنن

خواهر من اسم پسرشو گذاشت آرشام همه میگفتن ناهارشام الان اونقدر عادی شده هیچکس نادرست صدا نمیزنه 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

ولش کن بذار عادت میکنن درست صدا بزنن خواهر من اسم پسرشو گذاشت آرشام همه میگفتن ناهارشام الان اونقدر ...

مرسی عزیزم بخاطر حرفات🌺امروز ک میگفت  کلی خودخوری کردم و بفکر عوض کردنش افتادم شوهرم میگ رک بش بگو ک نگه نهایتا اگ خیلی دو دل بودی دوماه وقت داریم بازم میگردیم

مرسی عزیزم بخاطر حرفات🌺امروز ک میگفت  کلی خودخوری کردم و بفکر عوض کردنش افتادم شوهرم میگ رک بش ...

خواهش میکنم عزیزم نامدار باشه💖

شوهرت راست گفته به خواهرت دوستانه ولی با جدیت بگو دوست ندارم مسخره کنی لطفا درست تلفظ کن