2777
2789
عنوان

حوصله دارین آرومم کنین و به حرفام گوش بدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 87 پست
عزیزم من دعا میکنم شما خیلی بهتر از من بشید چون از نظر خودم و حتی شما اگه بدونید کل جریان زندگی منو ...

به نظر من شما خیلی هم موفقین الان که آروم تر شدم و با دقت تر میخونم 

نمیدونم حس خوبی که از پیام شما گرفتم پرفکت بود ... 

آره من تمام کسایی ک امشب باهام بودن و برام وقت گذاشتن رو تگ میکنم و خبر قبولیم تو رشته ای ک میخوام و آرزومه میدم ❤️🥺

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه 
به نظر من شما خیلی هم موفقین الان که آروم تر شدم و با دقت تر میخونم  نمیدونم حس خوبی که از پیا ...

خداراشکر ک اروم شدی عزیزم . هیچ اتفاق خدا بی حکمت نیست اون میخاد ک شما کدوم رشته و کجا قبول بشی ولی تو تلاشتو بکن

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم عزیزم دلم ♥️خوش حال میشم اگه هر کمکی ازم بر بیاد انجام بدم

ممنونم عزیزم همین ک بودین و وقت گذاشتین هزاران بار ازتون ممنونم ❤️امیدوارم بتونم جبران کنم 

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه 
خداراشکر ک اروم شدی عزیزم . هیچ اتفاق خدا بی حکمت نیست اون میخاد ک شما کدوم رشته و کجا قبول بشی ولی ...

امیدوارم همینطور باشه حتما... میدونم که تلاشی باید باشه تا خواستنی باشه 

خیلی خیلی ازتون ممنونم ❤️

ممنونم عزیزم همین ک بودین و وقت گذاشتین هزاران بار ازتون ممنونم ❤️امیدوارم بتونم جبران کنم 

خواهش میکنم موفق باشی عزیژم🌱

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
ممنونم امیدوارم باید بیشتر روی خودم کار کنم توی این سال خیلی قوی تر شدم باید با سختی های زندگی بجنگم ...

عزیزدلمی ممنون ازدعاهای قشنگت الهی خدابخاطردل پاک تو بهم نظرکنه

۷۵.۹۲۸۰
عزیزدلمی ممنون ازدعاهای قشنگت الهی خدابخاطردل پاک تو بهم نظرکنه

❤️❤️

قشنگم من خودم کنکوریم حالتو درک میکنم 

ولی اگه این دوران طلایی رو از دست بدی بعدش هیچکی نمیاد بگه که تو عذادار بودی اونا فقط میگن که تو نتونستی 

وقت برای زانوی غم بغل گرفتن زیاد هست به خودت قول بده که الان صد خودتو میزاری و بعد کنکور تا میتونی برا عزیزات گریه کن 

این اتفاقا برای همه تو سال کنکور میفته دوستم یه هفته قبل از کنکور آبله مرغان گرفت 

یکی دیگه از دوستام دقیقا مث تو خالش فوت شده بود ولی سرپا شد و درس خوند الان دندون پزشکه

عزیزم برای فوت عزیزانت بهت تسلیت‌میگم ،الهی که دیگه هیچ وقت غم نبینی ،مرگ جزئی از زندگی هست اما خودت بهتر میدونی پایان همه چیز نیست .خاله و مادربزرگ شما از یک دنیا به دنیای دیگه سفر کردن ،و روزی که مقدر باشه بالاخره شما هم‌یه روز این سفر رو تجربه میکنید و اونوقت تا ابد باهم هستید و دیگه مرگی وجود نداره که بتونه از هم‌جداتون کنه ،فکر کن خالت و مادربزرگ رفتن آمریکا ،دیگه نمیتونی ببینیشون‌ اما خیالت راحته زندگی بدون‌رنج و عالی دارن .تو که اینقدر مهربونی قطعا راضی به رنج کشیدن خالت یا مادربزرگت نبودی .الانم به خاطر مادر محکم باش ،یاد و خاطره عزیزانتو تو قلبت‌نگه دار .اگه نمیتونی درس بخونی اشکالی نداره .اگه در طی سال خوب خوندی با ۱۰ روز نخوندن اتفاقی نمی افته .به ذهنت استراحت بده تا موقع کنکور که بتونی خوب تست‌ها رو جواب بدی .اگرم‌نشد غصه نخور زندگی تو قرار نیست فقط همین دو سال باشه .تازه کنکور تیر رو رهم میتونی بدی .الان فقط به سوگواریت برس و خودتو خالی کن .کنکور همیشه هست ولی اگه الان سوگواری نکنی ممکنه بعدها حتی با وجود موفقیت تو کنکور یه آدم افسرده بشی .غصه کنکور رو نخور ،سلامت روانی در حال حاضر مهمتر از کنکوره .خدا حتی از بنده های بد و گناهکارشو رو بر نمی‌گردند دختر و همیشه با آغوش باز منتظره برگردن و توبه کنن ،دیگه چه برسه به تو عزیزم .مطمعن‌باش با همه اشکهای تو خدا هم اشک ریخته .ولی از حکمت خداوند فقط خودش خبر داره و بس ،به خدا اعتماد داشته باش عزیزم .ببخشید طولانی شد عزیزم .

قشنگم من خودم کنکوریم حالتو درک میکنم  ولی اگه این دوران طلایی رو از دست بدی بعدش هیچکی نمیاد ...

آره میدونم بعدش هیچ کس نمیاد بگه تو چه شرایطی بودی پارسال با اون وضع نگفتن چ برسه امسال... آره گریه هامو دیشب کردم الان دوباره باید سرپاشم 

عزیزم برای فوت عزیزانت بهت تسلیت‌میگم ،الهی که دیگه هیچ وقت غم نبینی ،مرگ جزئی از زندگی هست اما خودت ...

آره میدونم آره میدونم مرگ بخشی از زندگیمونه و برای همه اتفاق میوفته میدونم پایان زندگی نیست اما با وجود اینا بازم دلت میگیره یک وقتا وقتی یهویی میشه و تو اصلا انتظارش رو نداری... 

من دیشب گریه هام رو کردم دیروز و امروز صبح... نمیدونم آلان که توی مراسم بودم یک حس خنثی داشتم نسبت به همه چیز نمیتونستم جلوی بقیه که برای حفظ ظاهر اشک میریزن گریه کنم... با وجود اینا من باید توی کنکور همین امسال موفق بشم و رشته ای ک میخوام قبول بشم تا بتونم از خانواده ام محافظت کنم دیگه واقعا توان از دست دادن کسیو ندارم دیگه واقعا ندارم 💔🥺

ازتون خیلی ممنونم که انقدر وقت گذاشتین و نوشتین خیلی خیلی ازتون ممنونم. ووظیفمه که بخونم. از دلداریتون ممنونم از خدا میخوام هرچی میخواین رو بهتون بده ❤️🥺

آره میدونم آره میدونم مرگ بخشی از زندگیمونه و برای همه اتفاق میوفته میدونم پایان زندگی نیست اما با و ...

موفق باشی عزیزم. دختر خوب و با انگیزه ای هستی، حتما خدا کمکت میکنه .قبول شدی بیا تاپیک بزن خبرشو بده عزیزم‌.

موفق باشی عزیزم. دختر خوب و با انگیزه ای هستی، حتما خدا کمکت میکنه .قبول شدی بیا تاپیک بزن خبرشو بده ...

حتما مطمئن باشین. همه کسایی ک توی این تاپیکم بودن رو تگ میکنم ❤️

همچنین شما ❤️