2777
2789
عنوان

حوصله دارین آرومم کنین و به حرفام گوش بدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 87 پست
ممنونم مرسی ازتون 🖤خیلی ازتون ممنونم 🖤💔من حتی الانم هی میخوام پاشم درس بخونم عقبم نمیتونه آخه چند ...

الان تلاش نکن که درس بخونی چون فایده ای نداره‌..چند روز که بگذره و غمت سبک تر بشه با قدرت و تمرکز بیشتری دوباره شروع میکنی👌

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
نه من میدونم دردو رنج متعلق به انسانه و بدون اون ما انسان نیستیم میدونم غم همیشگی نیست میدونم سختی ه ...

ایشالله به نقطه عطف زندگیت داری میرسی البته اگراین چراهارورهاکنی

۷۵.۹۲۸۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی عوضش تا دلتون بخواد داداشم مامانم رو اذیت کرده که الان که بزرگتر شده یکم بهتر شده کلی سر اون بدبخ ...

خب دیگه بخاطر مامانت راهور ادامه بده بعد این سختی‌ها لبخند موفقیت تو انشالله بشینه رو لباش برامنم دعا کن ،منم در گیر ذهنی دارم و می‌خوام آزمون استخدامی شرکت کنم

تو که انقدر دین و مذهب برات مهم میدونی پیامبر چطور فوت شد؟براثر بیماری!!! امام سجاد تمام عمرش مریض ...

از اول همین بودم... الانم همینه عادت کردن میدونم اشتباه کردم از اول چون میخواستم عزیزام سختشون نباشه اما پدرمم کرونا داشت

برادرم؟ برادرم میاد پیرهنشو تو هال عوض کنه نمیاد تو اتاق عوض کنه همونجا میندازه میخواد آب بخوره میگه برام بیار 

زورگیه خیلی زورگو زیاد دلخوشی ازش ندارم ولی با این وجود بازم دوستش دارم خیلی. با این ک خیلی بد کرد در حقم 

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه 
خب دیگه بخاطر مامانت راهور ادامه بده بعد این سختی‌ها لبخند موفقیت تو انشالله بشینه رو لباش برامنم دع ...

انشالله که قبول میشین به خدا من اخرای شب ک میرم تو حیاط برای همه دعا میکنم بعدش برام خودم و مامانم 

به خدا تا الان هرچی فکر میکنم هیچی از خدا در قبال خودم و برای خودم نخواستم جز قبولیم تو رشته ای ک میخوام 

همینطور که الان به نخواستن خدا شک کردم 

بیشتر از اون مطمئنم که هوا همه رو داره و دقیقا اونجایی که فکرشو نمیکنی وقتی هیچ کس حواسش بهت نیست و تورو نبینمیه کمکت میکنه و معجزه ای برات میکنه که حتی فراموش میکنی خدا بود... از صمیم قلبم امیدوارم قبول بشین ❤️

این روزا مردم کم گرفتاری ندارن که شما پای حرفای من نشستین 

ممنونم بابت وقتی که گذاشتین مرسی بابت همدردیتون امیدوارم خدا صد برابرش رو به قلب مهربونتون بده ❤️❤️

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه 
الان تلاش نکن که درس بخونی چون فایده ای نداره‌..چند روز که بگذره و غمت سبک تر بشه با قدرت و تمرکز بی ...

ممنونم فردا که فکر نکنم بتونم بخونم از پس فردا دعا کنین پرقدرت شروع کنم و خدا کمکم کنه 

خیلی ازتون ممنونم که وقت گذاشتین و حرفام رو گوش دادین ازتون از صمیم قلبم ممنونم که وقت با ارزشتون رو برام گذاشتین با اینکه این روزا کم خودتون گرفتاری ندارین... امیدوارم خدا صدبرابرش رو بهتون بده ❤️❤️

ایشالله به نقطه عطف زندگیت داری میرسی البته اگراین چراهارورهاکنی

ممنونم امیدوارم باید بیشتر روی خودم کار کنم توی این سال خیلی قوی تر شدم باید با سختی های زندگی بجنگم و میدونم قراره زندگی هر روز سخت تر بشه 

خیلی ازتون ممنونم که کلی وقت گذاشتین برام و توی تاپیکم بودین و آرومم کردین ازتون ممنونم که حرفام رو گوش دادین از خدا میخوام صدها برابرش رو بهتون بده و همیشه سلامت و شاد باشین ❤️❤️

جوون

@niniyar_2

@niniyar_3

@niniyar_1

آنقدر این آدما برام بی ارزشن که شرمم میشه الان ریپلای زدم رو چنین موجود عوضیی 

این آقا که حیف کلمه ی آقا براش خیلی خیلی حرف بدی زد برای من پارس کردن سگ های ولگرد توی خیابون مهم نیست 

اما شاید به خانوم های دیگه از این کلمات بگن خواهشا رسیدگی کنین 

فداتشم عزیزم. منم همین امسال امکان شرکت دارم و بسختی همش میخونم

انشالله که قبول می‌شین منم همین امسال باید از شر این کنکور خلاص بشم و برم دانشگاه همه امیدم به خداست هیچ کسو ندارم واقعا 

عزیزم تو گفتی همه بگن خدا وجود نداره من میگم داره . پس چرا وجود خدا را اینقدر کم دیدی ک میگی شاید ولم کرده ؟ میدونی داری کفر میگی ؟ عمر دست خداست خالت و مادر بزرگت روحشون هست جسمشون نیست اونا ب زندگی بعدی رفتن و ما هم میریم چون پایان ناپذیره عزیزم . ناراحت نباش ب زندگیت ادامه بده . یچی دیگه بگم ؟ درباره کنکور خدا لعنت کنه اون کسی ک این هول کنکور را انداخت ب جون شما بچه ها . ب شخصه ی ادم تحصیلکرده ام و شاغل هم بودم و ی مدته خودم ب شخصه دیگه نرفتم سر کار چون زندگیم خلاصه شده بود به کارم فقط . من قراره یکبار زندگی کنم چرا این یکبار را همش باید کار کنم ؟ ته ته ته درس خوندن همینجاست ک الان راحت خوابیدم و تمام تلاشمو میکنم ک تو دختر خوب را آروم کنم 😊😊😊

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
عزیزم تو گفتی همه بگن خدا وجود نداره من میگم داره . پس چرا وجود خدا را اینقدر کم دیدی ک میگی شاید ول ...

درسته میدونم یک وقتا عصبی میشم یک چیزایی میگم ولی دو دقیقه بعدش از همون خدا درخواست کمک میکنم و میگم فقط تورو دارم 

من میدونم مرگ اجتناب ناپذیره میدونم همه مون محکومیم به مرگ و یک فرایند از زندگیه ما هست میدونم که این روحمه که داره با شما حرف میزنه و روح اونا زنده است اما دلتنگی ها نبودن ها خاطرات این خاطرات خیلی بده و به خاطر کنکورم حساس شدم و همش گریه میفتم و...... آره درسته ما فقط یکبار زندگی می‌کنیم اما آرزو ها چی 

ازتون میخوام برام دعا کنین که منم یک روزی جای شما باشم که درسم در رشته ای ک میخوام خونده باشم تحصیل کرده و شاغل و همینطور عین شما با این آرامش 🥺❤️

درسته میدونم یک وقتا عصبی میشم یک چیزایی میگم ولی دو دقیقه بعدش از همون خدا درخواست کمک میکنم و میگم ...

عزیزم من دعا میکنم شما خیلی بهتر از من بشید چون از نظر خودم و حتی شما اگه بدونید کل جریان زندگی منو میگید موفق نبودی اره موفق نبودم ولی ۳ دهه از زندگیم داره میره و اینو ب خوبی فهمیدم تلاش خوبه ولی ن در حدی ک ادم خودشا اذیت کنه . موفق باشی عزیزم منتظرم تاپیک بزنی بگی رشته ای ک میخاستم قبول شدم و تگم کنی من منتظرم ☺️☺️☺️☺️

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
ممنونم فردا که فکر نکنم بتونم بخونم از پس فردا دعا کنین پرقدرت شروع کنم و خدا کمکم کنه  خیلی ا ...

خواهش میکنم عزیزم دلم ♥️خوش حال میشم اگه هر کمکی ازم بر بیاد انجام بدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱