2777
2789
عنوان

حوصله دارین آرومم کنین و به حرفام گوش بدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 87 پست
چقدر روح بزرگی داره از پس این مشکلات بر اومده  اما من دیگه خسته ام 💔😭نباید الان جا بزنم نبای ...

عین خودته اونم خیلی فهیم هست قدرخودتوبدون حق داری خسته بشی به روحت استراحت بده تاازادبشه ازغمها

۷۵.۹۲۸۰
دوستت داره که شدی باعث ارامش خانوادت اگه دوستت نداشت تواین وضعیت سربارروحی میشدی براشون

دوستم داره که از اول زندگیم باید این همه سختی و مشکلات داشته باشم؟ باورتون میشه من حتی ابتداییم بچگی نکردم و از اول سعی می‌کردم آروم باشم چون مامانم میگفت آروم باش سنگین باش معلم های ابتداییمون مرد بودن خدا شاهده میگفتن مثل این دختر حتی دخترای خودمون نیستن تو این سن آنقدر فهمیده و خوب دروغ نمیگم 

کلاس ششم مامانم هردوتا دستش شکست تو 12 سالگی صبحا کارای خونه رو میکردم میرفتم مدرسه غذا درست میکردم برای نمونه میخوندم  و... مامانم کرونا گرفت بابام گرفت تنها ازشون مواظبت میکردم غذا درست میکردم همیشه سعی کردم به خاطر ابرو خانواده ام خوب باشم به خدا سمت هیچ پسری برای رل زدن و اینا نرفتم به جان مادرم از 365 روز شاید 15 روز فقط نماز من درسال صبحا قضا شده باشه از کلاس هفتمم دارم قرآن میخونم جدا از اینا همیشه سعی کردم آدم خوبی باشم دل کسیو نشکنم به بقیه کمک کنم چرا الان نزدیک کنکورم این اتفاق بد باید برام می افتاد مگ پارسال کم بود؟ 

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فکر میکنی اگه درد و رنجی بهت برسه خدا تورو دوس نداره و این ها مجازات گناهانته؟

کی بهت گفته خدایی ک در تمام سوره هاش گفته بسم الله الرحمن الرحیم یعنی خداوند بخشنده و مهربان!!!!میاد بنده هاشو مجازات میکنه؟

درد و رنج بخشی از زندگی و وجود ادماست 

ایا تا مادر درد نکشه فرزندش بدنیا میاد؟دردی که بمثال شکستن هفت استخوان بدن!

تا حالا ورزش کردی؟باشگاه رفتی‌؟اون درد پا و عضلات بدن درد خیلی زیادیه اما درد شروع سلامتی!

زندگی اصلا و ابدا براییی هیچ کس سراسر خوبی یا سرار بدی نیس

زندگی مجموعه ای از این هاست

رنج و درد ماهیت دنیاست هرکسی گفت تا حالا رنج نکشیدم مطمئن باش یا مجنون یا دروغگو قهاری هست!

عزیزم متاسفم و تسلیت میگم برای غم سنگینت😔🖤 حق داری خیلی سخته این دوره سوگواری رو باید بگذرونی...راحت گریه کن خالی بشی فعلا چند روز درس نخون تا حالت بهتر بشه بعد پرقدرت دوباره ادامه میدی و انشالله به هرچی میخوای میرسی...مطمئن باش روح مادربزرگ و خاله ات برات دعا میکنن🌹

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
خوب بودنمیفهمیدی وبارتورو اطرافیانت به دوش بکشند؟!

میدونین بیشتر از سنم فهمیدم از بچگی خیلی جاها به خاطر بقیه کوتاه اومدم دخترای الان رو دیدین که اگه یک لباس بخوان میگن الا بلا باید بخرین من اصلا اینطور نبودم حتی عیدی هامم پارسال دادم به مامانم حتی میگفتم طلاهامم بفروش یک وقتا... حتی با 180 تومنی ک مدرسه بهم داده بود برای مامانم کیک تولد خریدم امسال روز مادر با تنها پولی ک داشتم براش گل خریدم پارسال براش تولد گرفتم درحالی که توی عمرم فقط دو دفه تولد برام گرفتن اصلا اینا منت نیست به هیچ وجه وظیفمه اما واقعا دیگه خسته ام من کنکور دارم باید الان درس بخونم چرا مامان‌بزرگم اینطوری شد که باید گریه کنم الان 😭😭😭

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه 
دوستم داره که از اول زندگیم باید این همه سختی و مشکلات داشته باشم؟ باورتون میشه من حتی ابتداییم بچگی ...

براهمون پس آنقدر فهمیده ای والا مث دخترای 19ساله ی دیگه ای که مادرشان نگران پریشونم و که وای تو گوشی چیکار میکنن...

فک عزیز خیییلی سخته ولی طبیعت زندگیه که مادرت داره تحمل می‌کنه...

ولی غم و غصه اولاد ناخلف خدارو شکر مادرت ندارد... آفرین که مواظبشونی خدایه جای خوب سهمتو گذاشته

چرا فکر میکنی اگه درد و رنجی بهت برسه خدا تورو دوس نداره و این ها مجازات گناهانته؟ کی بهت گفته خدای ...

نه من میدونم دردو رنج متعلق به انسانه و بدون اون ما انسان نیستیم میدونم غم همیشگی نیست میدونم سختی هست مشکلات همیشه هست با بزرگتر شدم مشکلاتم و غم هام بزرگتر میشه اما توی این یکسال خیلی بد آوردم خیلی خیلی از همه لحاظ من همیشه با خدا حرف میزنم الان امشب همش میگم شاید نمیخوادم شاید ولم کرده هعی فکر میکنم به مامان‌بزرگم که دیگه نفس نمی‌کشه دیگه صدام نمیزنه نمیدونم دیگه چی بگم چشام ااز بس گریه کردم تاره

میدونین بیشتر از سنم فهمیدم از بچگی خیلی جاها به خاطر بقیه کوتاه اومدم دخترای الان رو دیدین که اگه ی ...

دختر مث تو کم پیدا میشه ولی جوری هم نیس که نباشن ...

عزاداری تو بکن فکراتو بنویس نذار بزرگتراز حد طبیعیش بشن.

دوستم داره که از اول زندگیم باید این همه سختی و مشکلات داشته باشم؟ باورتون میشه من حتی ابتداییم بچگی ...

تو که انقدر دین و مذهب برات مهم میدونی پیامبر چطور فوت شد؟براثر بیماری!!!

امام سجاد تمام عمرش مریض و بیمار بود

بیماری هم با رنج با درد 

گفتی دنبال روزنه ای هسی ک ببینی خدا دوست داره یا نه

من این مثالا زدم ببینی این ها عزیزتر افراد نزد خدا بودند و رنج کشیدن 

اما سوای این چیزا باید بهت بگم ب اندازه کولت سنگ بردار!!!

چرا وقتی ظرفیتت ۱۰ تا سنگ ۲۰ تا سنگ حمل میکنی؟

مادرت مریض بود اشپزی باتو بود؟چرا پدرت نباید کمک میکرد؟

برادرت نباید کمک میکرد؟

چرا دوس داری ایثارگر خانواده باشی؟

این اشتباه خیلی بزرگیه

عزیزم متاسفم و تسلیت میگم برای غم سنگینت😔🖤 حق داری خیلی سخته این دوره سوگواری رو باید بگذرونی...را ...

ممنونم مرسی ازتون 🖤خیلی ازتون ممنونم 🖤💔من حتی الانم هی میخوام پاشم درس بخونم عقبم نمیتونه آخه چند روزه مامان‌بزرگم بستری بوده تو سی سی یو و مامانم پیشش بوده ای کاش فردا نیاد اصلا حوصله ی دوباره تکرار شدن اون مراسمات رو ندارم😭

تو که انقدر دین و مذهب برات مهم میدونی پیامبر چطور فوت شد؟براثر بیماری!!! امام سجاد تمام عمرش مریض ...

افرین حرف منطقیه.

واین که درسته ممنون لطفت باید باشن اما من نوعی هم دیدم از این بچه ها پس چجوربگم ناراحت نشی...تنها نیستی

نه من میدونم دردو رنج متعلق به انسانه و بدون اون ما انسان نیستیم میدونم غم همیشگی نیست میدونم سختی ه ...

فوت عزیزان خیلی سخت مثل کنده شدن یه تیکه از بدن

اما هیچ چاره و درمانی نداره فقط گذشت زمان ک دردو رنج رو کم میکنه اما خاطره تلخش تا ابد میمونه

عزاداری بکن گریه بکن اما نشخوار فکری نکن!

اینکه مدام ب خودت بگی واییییی دیگه تموم شد

با خودت بگو همه ما یروز ب اونجا میریم دیر یازود

براهمون پس آنقدر فهمیده ای والا مث دخترای 19ساله ی دیگه ای که مادرشان نگران پریشونم و که وای تو گوشی ...

هی عوضش تا دلتون بخواد داداشم مامانم رو اذیت کرده که الان که بزرگتر شده یکم بهتر شده کلی سر اون بدبختی کشیدیم که نگم بهتره 

من تمام زندگیم مال مامانمه تمام زندگیمه اگه خدایی نکرده اون نباشه منم نیستم تمام وجودمه 

تو که انقدر دین و مذهب برات مهم میدونی پیامبر چطور فوت شد؟براثر بیماری!!! امام سجاد تمام عمرش مریض ...

خب مرداکه مشغله کاری دارن بعدشم حوصله پخت وپزندارن 

۷۵.۹۲۸۰
دختر مث تو کم پیدا میشه ولی جوری هم نیس که نباشن ... عزاداری تو بکن فکراتو بنویس نذار بزرگتراز حد ط ...

میدونین وقت برای عزاداری هم نیست وقتی فکر میکنم بقیه دارن با خیال راحت درس میخونن من اینطوری وقتی فکر میکنم دخترای همسنم دغدغه اشون اینه دوست پسرشون دیر پیامشون رو جواب داد من اینطوریم تو این وضع