الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم تورو خدا خودت رو زود جمع کن مطمئن باش نامان بزرگت هم دوست داره موفقیتت رو ببینه و خوشحال میشه . میدونم چقدر سخته شاید نتونم شرایطی ک هستی رو درک کنم ولی همین ک الان گفتی تنها شدیم کسیو نداریم تو خدارو داري خودت رو و مادرت رو داري بخاطر خودت مادرت تلاش کن ازین وضع خارح شی الان فقط موفقیت تو میتونه حال خونه رو بهتر کنه و امید بخش و دلگرم کننده باشه
عزیزم چون همه اتفاقا بد این دوران افتاده ذهنت کلا این مسائلو جذب میکنه دوست خودم امسال ...
حتی من همین الانم میخوام هی پاشم زیست بخونم نمیتونم هی یادم میفته میگم باید ادامه بدم اما نمیدونم چه مرگم میشه میدونی ترسم از اینه نکنه خدا دیگه منو نمیخواد که همش دارم از دست میدم
بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه
تومثه دوست منی اونم روح بزرگی داره روزکنکورش ازجلسه بیرونش کردن بعد۱سال سگ دوزدن وخوندن گفتن ک ...
اینم بگم دوستم دانشگاه نرفت وقسمتش نشدعوضش رفت حوزه علمیه ازاونجاموفق شدکلاس زبان رفت استاددانشگاه شد بااینکه وضع مالیشون صفربودعصراکارمیکرد صبحادرس میخوندحوزه الان دکتراشم گرفته
حق داری ولی خودتواروم کن بشوپشتوانه مامانت اینطوری رشد میکنی
تمام زندگیم مامانمه اگه بگن همین الان جونتو برای مامانت بده حتی یک لحظه صبرم نمیکنم برای اون بیشتر نگرانم هم خواهرش اینطوری هم مادرش غیر اینا کلی سختی دیگه کشیده
بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه