2777
2789
عنوان

حوصله دارین آرومم کنین و به حرفام گوش بدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 87 پست
من همیشه با خدا حرف میزنم حتی اگه تمام دنیا هم بگن وجود نداره نیست ولی برای من هست تنها همدمه تنها د ...

حق داری ولی خودتواروم کن بشوپشتوانه مامانت اینطوری رشد میکنی

۷۵.۹۲۸۰

حالا فکر میکنم شاید خدا ولم کرده شاید منو نمیخواد این بیشتر از همه عذابم میده 

اگه بدونم حتی یک هزارم درصد هنوز دوستم داره و میدونه بنده ای به نام من داره به  تمام این غصه ها آروم میشم 

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تورو خدا خودت رو زود جمع کن مطمئن باش نامان بزرگت هم دوست داره موفقیتت رو ببینه و خوشحال میشه . میدونم چقدر سخته شاید نتونم شرایطی ک هستی رو درک کنم ولی همین ک الان گفتی تنها شدیم کسیو نداریم تو خدارو داري خودت رو و مادرت رو داري بخاطر خودت مادرت تلاش کن ازین وضع خارح شی الان فقط موفقیت تو میتونه حال خونه رو بهتر کنه و امید بخش و دلگرم کننده باشه

بدبختي اینجاست که خوشبختي اونجاست    

عزیزم چون همه اتفاقا بد این دوران افتاده ذهنت کلا این مسائلو  جذب میکنه  دوست خودم امسال ...

حتی من همین الانم میخوام هی پاشم زیست بخونم نمیتونم هی یادم میفته میگم باید ادامه بدم اما نمیدونم چه مرگم میشه میدونی ترسم از اینه نکنه خدا دیگه منو نمیخواد که همش دارم از دست میدم 

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه 
تومثه دوست منی اونم روح بزرگی داره روزکنکورش ازجلسه بیرونش کردن بعد۱سال سگ دوزدن وخوندن گفتن  ک ...

اینم بگم دوستم دانشگاه نرفت وقسمتش نشدعوضش رفت حوزه علمیه ازاونجاموفق شدکلاس زبان رفت استاددانشگاه شد بااینکه وضع مالیشون صفربودعصراکارمیکرد صبحادرس میخوندحوزه الان دکتراشم گرفته 

۷۵.۹۲۸۰
تومثه دوست منی اونم روح بزرگی داره روزکنکورش ازجلسه بیرونش کردن بعد۱سال سگ دوزدن وخوندن گفتن  ک ...

نمیدونم واقعا به خدا اگه بگم چه مشکلاتی پشت سر گذروندم میشینین برام گریه میکنین ولی خداشاهده به هیچ کس نگفتم دیگه داشتم خفه میشدم اومدم اینجا گفتم و همش میگم نکنه خدا دیگه منو نمیخواد اینطوری میشم غم خیلی بزرگم اینه شاید خدا منو ول کرده اگه ولم کنه چی من چیکار کنم اونوقت 😭😭😭😭😭

حق داری ولی خودتواروم کن بشوپشتوانه مامانت اینطوری رشد میکنی

تمام زندگیم مامانمه اگه بگن همین الان جونتو برای مامانت بده حتی یک لحظه صبرم نمیکنم برای اون بیشتر نگرانم هم خواهرش اینطوری هم مادرش غیر اینا کلی سختی دیگه کشیده 

نمیدونم واقعا به خدا اگه بگم چه مشکلاتی پشت سر گذروندم میشینین برام گریه میکنین ولی خداشاهده به هیچ ...

واینکه براکشورخارجی بورسیه شدولی نرفت گفت همین ایران موفق میشم وشدازبس باخدامعامله میکنه

۷۵.۹۲۸۰
عزیزم تورو خدا خودت رو زود جمع کن مطمئن باش نامان بزرگت هم دوست داره موفقیتت رو ببینه و خوشحال میشه ...

ممنونم ازت مرسی نمیدونم فکر میکنم شاید خدا هم ولم کرده با این درد چیکار کنم 

تمام زندگیم مامانمه اگه بگن همین الان جونتو برای مامانت بده حتی یک لحظه صبرم نمیکنم برای اون بیشتر ن ...

خداحفظت کنه برای خانوادت عزیزم معلومه بزرگترازسنت هستی

۷۵.۹۲۸۰
واینکه براکشورخارجی بورسیه شدولی نرفت گفت همین ایران موفق میشم وشدازبس باخدامعامله میکنه

چقدر روح بزرگی داره از پس این مشکلات بر اومده 

اما من دیگه خسته ام 💔😭نباید الان جا بزنم نباید کم بیارم اما همش ذهنم میره جا مامان‌بزرگم 

خداحفظت کنه برای خانوادت عزیزم معلومه بزرگترازسنت هستی

ممنونم هرچی بیشتر میفهمی بیشتر عذاب میکشی فهمیدن درد داره 

حالا فکر میکنم شاید خدا ولم کرده شاید منو نمیخواد این بیشتر از همه عذابم میده  اگه بدونم حتی ی ...

دوستت داره که شدی باعث ارامش خانوادت اگه دوستت نداشت تواین وضعیت سربارروحی میشدی براشون

۷۵.۹۲۸۰