2777
2789
عنوان

حوصله دارین آرومم کنین و به حرفام گوش بدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 87 پست
بیا آروم آروم بکنمت جیگر

لعنت بهت کثافت دارم اینارو با اشک مینویسم چطوری یک عده آتون آنقدر عوضین 

تا آخرین لحظه عمرم نمیبخشمت 

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه 
لعنت بهت کثافت دارم اینارو با اشک مینویسم چطوری یک عده آتون آنقدر عوضین  تا آخرین لحظه عمرم نم ...

عزیزم😔😔😔 بیخیال تو تعریف کن از حال و احوالش مشخصه درگیر نکن خودتو

بدبختي اینجاست که خوشبختي اونجاست    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلی زخم زبون شنیدم برای کنکورم که میرفتی همون پرستاری آزاد و میگفتن خانوم دکتر چیکار میکنه و... و میخواستی خانوم دکتر شی 

درحالی ک من به جان مادرم یکبار نگفتم میخوام پزشک بشم 

هیچ کس درک نکرد اونسال چی به من گذشت 

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه 
لعنت بهت کثافت دارم اینارو با اشک مینویسم چطوری یک عده آتون آنقدر عوضین  تا آخرین لحظه عمرم نم ...

ببین تورخدا اهمیت نده منم دلم گرفته بود تاپیک زدم ی بیشعوری مث همین اقا عکس پ.و. ر.ن فرستاده بود تو تاپیکم

دوباره امسال سال دومم دارم برای کنکور میخونم الان دوران جمع بندی حساس 

امشب 17 روز به کنکورم و این دوران حساس مامان‌بزرگم فوت کرده کسی که 10 ساله خونه ما هرشب می‌خوابیده کسی که کلی خاطره باهاش دارم 

چرا خدا داره باهام این کارو میکنه من که تو عمرم سعی کردم به کسی بدی نکنم هرکار میکردم بعدش کلی معذرت خواهی میکردم از 10 سالگی دارم نماز میخونم روزه میگیرم دستم به یک نامحرم نخورده همش مواظب بودم به کسی بدی نکنم چرا 

دوباره امسال سال دومم دارم برای کنکور میخونم الان دوران جمع بندی حساس  امشب 17 روز به کنکورم و ...

عزیزم من سراغ داشتم داداشش چند روز قبل کنکورش مرده و خودشو جمع و جور کرده کنکورشو داده الان تو از همچیت بزنی برمیگردن؟ چند روز عزاداری کن برگرد بشین پا درست

من همیشه با خدا حرف میزنم حتی اگه تمام دنیا هم بگن وجود نداره نیست ولی برای من هست تنها همدمه تنها دوستمه چرا واقعا 

جالب اینجاست کلی آرزو و هدف بزرگ دارم ک خیلی خیلی از خودم و شرایط زندگیم بزرگترن 

میگن خدا اگه آرزویی تو دلت میندازه حتما راه رسیدن بهشم درت دیده و کمکت میکنه برسی 

پس چرا برای من برعکسه؟ 

هی میخوام پاشم برم بخونم تو این شب نحس نمیتونم به این ک دیگه مامان‌بزرگم نیست خالم نیست فکر میکنم نمیتونم ما عملا تنها شدیم منو مامانم خیلی تنها شدیم هیچ کسو نداریم 😭😭😭😭😭😭

دوباره امسال سال دومم دارم برای کنکور میخونم الان دوران جمع بندی حساس  امشب 17 روز به کنکورم و ...

عزیزم چون همه اتفاقا بد این دوران افتاده ذهنت کلا این مسائلو 

جذب میکنه 

دوست خودم امسال انواع بیماری ها رو گرفت ( پشت کنکوریه) 

میدونم حرفم خیلی زرده ولی اروم خودتو برگردون به کنکوری بودن 

و جو کنکور 

در کنارش بدون با موفقیتت چقدر میتونی روح اون عزیزو شاد کنی یا اگه دستت به جایی رسید 

چقد میتونی خیرات بدی در راه اون عزیز 

فردا بشین برای خودت عزاداری کن 

ولی بدون فقط یک روز کامل فرصت داری بعد اون باید بلند شی ادامه بدی 

انشالله حالت بهتر شه 

تومثه دوست منی اونم روح بزرگی داره روزکنکورش ازجلسه بیرونش کردن بعد۱سال سگ دوزدن وخوندن گفتن  کدت چطوره و...سال بعدکنکوربازیچیزدیگه پیش اومده ولی الان استاددانشگاهه وموفقیتای دیگه توفقط محکم بچسب به خدا که هرچی سنگ جلوتوهست ینی خدابیشترمیخادت

۷۵.۹۲۸۰
ببین تورخدا اهمیت نده منم دلم گرفته بود تاپیک زدم ی بیشعوری مث همین اقا عکس پ.و. ر.ن فرستاده بود تو ...

منکه مجبورشون نکردم بیان گفتم اگه حوصله دارین دفه اولیه تو عمرم از مشکلات زندگیم میگم جلو بقیه بعد اینطوری چطور یک عده آنقدر بی شرفن

عزیزم من سراغ داشتم داداشش چند روز قبل کنکورش مرده و خودشو جمع و جور کرده کنکورشو داده الان تو از هم ...

میدونم حتی یک ثانیه اشم نباید از دست بدم ولی همش ذهنم میره پیش مامان‌بزرگم به خدا دارم با اشک اینارو مینویسم و بلند گریه میکنم دیگه توان ندارم تو مراسم عذا یکی دیگه از عزیزانم شرکت کنم دیگه نمیتونم