2777
2789
عنوان

بیاید بگید تو خونه بابام بمونم یا فرار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 51 پست

عزیزم هرکی شرایط بدی رو تو زندگیش تجربه میکنه اما خب یکی با بی پولی یکی پول هم داره اما باز خیلی از مشکلات دیگ رو داره خیلی ببخشید ک میپرسم اما مادرت در قید حیاته؟ فکر کنم شرایط زندگی با همچین چیزی جدا از اذیت شدن خطرناک باشه سعی کنید متقاعدش کنید ترک کنه یا خب اگ خیلی بهت فشار میاد و میترسی برو پیش داداشت زندگی کن ولی ازینکه بهش بگید ترک کنه پا پس نکشید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معتاد هستن پدرتون ؟

جز پدر کسی توی خونه نیست ؟

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

نه با بابام خیلی فرق داره الان بیشتر خرجمو اون میده با نه که الان باید باز مثل بچگیام لباس میپوشیدم ...

برو پیشش بترسونش الکی بگو یهو میکشه منو یا من میکشم خودمو ، شاید خونشم عوض کنه برید یجا ک دست بابات نرسه بهتون اگه بابات سالمم نباشه مطمئن باش نمیگرده دنبالتون، بفمر زندگیت باش بزار درست زندگی کنی اگه واقعا برادرت انقدر بهت لطف داره برات بزرگی میکنه برو پیشش 

+خدایاشکرت🤍

مامانت کجاست؟

مامانمم هست به اونم همش فحش میده شستشوی مغزیش میده، مامانمم بدبختیه عکسشو ببینی میگی این با این همه خوشگلی چرا الان اینقدر داغون شده صورتش شبی پیر زن 80 ساله شده منم بمونم تو این زندگی هکین میشم هر شب دارم حوص میخورم دیشب فکر کنم تا 7 صبح تو رخت خواب فقط گریه کزدمو فکر و خیال 

داداشم خیلی بهتره من براش مهمم دلش خیلی برام میسوزه، ولی از بابام میترسه، اگه برم پیش اون خیلی زندگی ...

مگه نمیگی معتاده توهم می‌زنه خب از کجا می‌خواد راه خونتونو پیدا کنه اگه پیدا کردم راهش ندین فوقش می‌خواد چیکار کنه زنگ بزنین پلیس بیاد ببرتش

شاید فکر کنی بی‌رحمانه از حرفام ولی اصلاً اینطور نیست چون آینده تو خیلی مهم‌تره تا الان زندگیت تباه شده نذار از این به بعد بدتر بشه

داداشت خودشو از این فلاکت نجات داده تو هم نجات بده خودتو

ولی با فرار کردن نجات پیدا نمی‌کنی مطمئن باش یعنی اینو صد در صد بهت میگم بهترین جایی که می‌تونی بری خونه برادرته

من هنوزم کتک میخورم. هرچی باشه تو برادرتو داری. من همونم ندارم

چه فایده که نمیزاره همونم برام برادری کنه و هر روز فحش بارش میکنه، کاش یکی بود دستمونو میگرفت میبرو یجای خارج از ایزان کاش مهاجرت اینقدر گرون سخت نبود کاش ماهم میتونستیم بفهمیم زندگی چیه

مامانمم هست به اونم همش فحش میده شستشوی مغزیش میده، مامانمم بدبختیه عکسشو ببینی میگی این با این همه ...

بنظرم کمپ‌ بستریش کنید

ی مدت خونه نباشه

بعد با مامانت تو اون تایم یه فکر چاره کنید

مگه نمیگی معتاده توهم می‌زنه خب از کجا می‌خواد راه خونتونو پیدا کنه اگه پیدا کردم راهش ندین فوقش می‌ ...

ممنون از راهنماییت موافقم عزیزم، الان به قول خودش ترک کرده ولی قرصی مسخوره که خودش مواذ مخدره، اره نمیتونه دنبالم ییاد ولی مطمعنم مامانمو میفرسته و تمام فامیلم خبر میکنه که بیان منو بیارن خونه اصلا ادم نفهمو لجبازو مریضس دوش داره شب تا صبح تو خدنه جلو چشش باشم

بنظرم کمپ‌ بستریش کنید ی مدت خونه نباشه بعد با مامانت تو اون تایم یه فکر چاره کنید

خودش میگه من ترک کردم، کاش مامانم پایه بود باهاش زندگی نمیکرد، قبلا تازه زنم داشته و اونم ولش کرده مامان من سادست نمیفهمه 30سال عذابش داد باز دل سوزه شوهرشه