2777
2789
عنوان

بیاید بگید تو خونه بابام بمونم یا فرار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 51 پست
نمیدونم  چرا مادرامون به فکر خودش نیستن مگه نمیخان یک روز فقطططط یک روز عادی زندگی کنن چرا دوست ...

چون دستشون تو جیب خودشون نیست. طلاق بگیرن پول ندارن. زورشونم به شوهراشون نمیرسه. مثل احمقا دارن زندگی میکنن

تو برای چی عزیزم

مادرم و پدرم خیلی اذیتم میکنن مخصوصا مادرم تو سن ۱۸ سالگی هزار تا بیماری روان گرفتم از دستشون میخام با داداشم خونه جدا بگیرم زندگی جدا کنم تحملشون رو ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم گفتی فرار ب فرارفکرنکن حتی ازدواج واسه فرارازخانوادت فکرنکن من اینکارو کردم یبار توسن پایین شدطلاق الان دوباره بعدکلی عذابی ک بهم دادن بازازدواج کردم عقدم ولی باز ارامش ندارم بخاطرخانوادم خیلی اسیب دیدم، توروخدا برو سرکار فعلا ب ازدواجم فکرنکن چون ادم توشرایط سخت ازرو خلاهاش انتخاب میکنه عزیزم بروسرکار بهتتتت قووول میدم زندگیت عالی میشه اگرتلاش کنی واسه زندگیت ب اینکه پدرت اعتیادداره فکرنکن ایشون دردشون شبیه بیماری هیچوقت خودتو کم نبین ادم میشناسم توی بدترین خانواده بهترین ازدواج روکرده پس ناامیدنباش فقط بروسرکار

🕊✨🤲🏻

دوست دارم بذارم از این کشور برم هر بلایی هم سرم اومد به درک بذار برم حداقل ارامش ذهن داشته باشم، همش ...

توروخدا ب فرار فکرنکن من الان عقدم شوهربدبختم یبارخونه بابام نیومده هروز خونه بابام دعواست ارامش ندارم فقط توتنهانیستی عزیزدلم همه مشکلات خودشون دارن، منم بابام بشدت خسیس برام جهازنمیزاره مادرم عصبی واهل رفت وامدنیس

🕊✨🤲🏻

عزیزم گفتی فرار ب فرارفکرنکن حتی ازدواج واسه فرارازخانوادت فکرنکن من اینکارو کردم یبار توسن پایین شد ...

الهی دورت بگردم ایشالله که به ارامش ابدی برسی، سر کار نمیزارن برم یه مدت میرفتم انگار دنیا مال من بود هیچ مشکلی نداشتم خونه هم زیاد نمیومدم سعی میکردم کل روزو سر کارم بمونم انگار هیچ دردی نداشتم پولم داشتم خیلی حس بزرگ بودنو اذت نفس داشتم که نذاشتن برم سر کار

توروخدا ب فرار فکرنکن من الان عقدم شوهربدبختم یبارخونه بابام نیومده هروز خونه بابام دعواست ارامش ندا ...

الهی بمیرم برات کاش زندگی ما یه جور دیگه رقم میخورد متاسفانه حس میکنم خوشبختس دیگه برا ما نیست من خیلی تلاش کردم قایده نداره

الهی بمیرم برات کاش زندگی ما یه جور دیگه رقم میخورد متاسفانه حس میکنم خوشبختس دیگه برا ما نیست من خی ...

خدانکنه عزیزم، نمیدونم چرا اینطوری این زندگی کم کم دارم نسبت ب همه چیز بی حس میشم 

🕊✨🤲🏻