2777
2789
عنوان

بیاید بگید تو خونه بابام بمونم یا فرار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از راهنماییت موافقم عزیزم، الان به قول خودش ترک کرده ولی قرصی مسخوره که خودش مواذ مخدره، اره ن ...

هر کاری کنی بازم مادرت میره سمت پدرت چون یاد گرفته پاسوز پدرت باشه ولی تو این کارو نکن من واقعاً درک نمی‌کنم این دخترایی که می‌تونن یه کاری کنن یه تغییری ایجاد کنن ولی انجام نمیدن ببین عزیزم رهایی از بدبختی خیلی سخته بعدشه که خوشیه ولی تو وقتی که می‌خوای اقدام کنی باید از هیچی نترسی ممکنه خیلی اتفاقا بیفته ولی تو باید اونقدر مصمم باشی اونقدر اراده داشته باشی که هر کاری کنن تو به اون خونه برنگردی هر جوری بشه به درد ببری کمپ مثلاً بگی من به شرطی برمی‌گردم تو اون خونه که پدرتو ببرن کمپ اونم مطمئن باش نمیره

فقط قبلش بشین با برادرت صحبت کن همه جوره خامش کن با خودت پایش کن که بتونی حداقل از نظر اون حمایت بشی

هر کاری کنی بازم مادرت میره سمت پدرت چون یاد گرفته پاسوز پدرت باشه ولی تو این کارو نکن من واقعاً درک ...

اخه بحث کمپ نیست عزیزم روانیه به تیمارستان نیاز داره چون توهم بد بینی شدسد دارع مثلا الکی میگه دختر فلانی خرابه زن فلانی مرد خونه میاره از این حرفای الکی و قطعی هم حرف میزنه یبار رفته بود به شوهر زنع گفته بود زنت مرد اورده یعنی با چشم خووش نمیدید حرف در میورد خدا هم نمیکشه راحتش کنه، اره متاسفانه مامانم فکر کرده برده اینه و عادت کرده حتما عزیز دلم با برادرم قطعی قطعی میشینم حرف میرنم برام دعا کن داداشم متقاعد شه و سریع قبول کنه 

مادرم هست عزیزم ولی یه زن فوق العاده ساده و تو سری خوره

خب پس بنظرم برو پیش برادرت بهترین انتخابه و سعی کنید باباتم ترک بدید ک خیلی بهتر میشه اما خب تا خودش نخاد نمیشه ولی حداقل تو برو پیش برادرت خودتو نجات بدی 

این مامانه بدبخته منه

نمیدونم  چرا مادرامون به فکر خودش نیستن مگه نمیخان یک روز فقطططط یک روز عادی زندگی کنن چرا دوست دارن تو بدبختی دعوا فحش زندگی کنن مگه خودشونو لایق زندگی نرمال نمیدونن نمیدونممم

اخه بحث کمپ نیست عزیزم روانیه به تیمارستان نیاز داره چون توهم بد بینی شدسد دارع مثلا الکی میگه دختر ...

به احتمال زیاد داداشت قبول می‌کنه چون خودش این شرایطو داشته و درکت می‌تونه بکنه و راجع به پدرت هم باید بهت بگم که این توهماتیه که از مصرف این قرص و مواد مخدر و اینجور چیزاست و به خاطر همین مصرفشه که اینجوری توهم می‌زنه و به مردم توهین می‌کنه و تهمت می‌زنه خودتو نجات بده دختر

میترسم برم پشتم حرف دراره که مطمعنم در میاره، مطمعنم زنگ میزنه به تمام فامیلامون و میگه دخترم گذاشته از خونه رفته، و چهار تا چیز دیگه میزاره روش، خوش بحال اونایی که برا زندگیشون خودشون تصمیم میگیرن و کسی کارشون نداره کاش منم کسیو نداشتم زندگیم راحت تر بود کاش پدر نداشتم

ممنون عزیز دلم برام دعا کن حتما با برادرم صحبت میکنم

خاهش میکنم عزیزم چشم حتما برات از ته قلبم ارزوی موفقیت و خوشبختی میکنم امیدوارم طوری شیرینی زندگیو بچشی که تمام تلخی های قبلی یادت بره 

خوبه عزیزم