2777
2789

سلام عزیزم شما حس ششمی؟

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم میشه بگی سجاد برمیگرده یانه؟من اسمم زهراستو اینکه آیا بهم میرسیم؟(منظورم اینه باهم ازدواج ...

بله ولی بعد یه مدت باز فاصله میوفته و سپس درست میشه

تا پای ازدواج و خواستگاری میرین اما ممکنه خانواده تو رضایت نداشته باشن

جانم بپرس

امسال میرسم به چیزی که دارم براش تلاش میکنم؟

خیلی استرس دارم،آروم و قرار ندارم،اما دلم میخواد بدونم نتیجه رو

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
بله میرسی

راهی که الان دارم میرم و نوع تلاشم درسته؟

مشاور نیاز دارم یا نه همین مسیرم درسته؟

راهی که الان دارم میرم و نوع تلاشم درسته؟مشاور نیاز دارم یا نه همین مسیرم درسته؟

کاملا درسته

مشاور قابل اعتماد اگه پیدا بشه خیلی کمکت میکنه اگه هم نه بازم خودت از پسش برمیای اگه درست انتخاب کنی

کاملا درستهمشاور قابل اعتماد اگه پیدا بشه خیلی کمکت میکنه اگه هم نه بازم خودت از پسش برمیای اگه درست ...

خداروشکر درسته

چون فراموش میکنم و چند سال دور بودم و تجربه شکست داشتم میترسم

چی رو درست انتخاب کنم عزیزم؟

کاملا درستهمشاور قابل اعتماد اگه پیدا بشه خیلی کمکت میکنه اگه هم نه بازم خودت از پسش برمیای اگه درست ...

پول مشاور ندارم🥲چکار کنم میترسم

خداروشکر درستهچون فراموش میکنم و چند سال دور بودم و تجربه شکست داشتم میترسمچی رو درست انتخاب کنم عزی ...

اتفاوت کسایی که تجربه شکست داشتن موفق تر عمل میکنن و یه معلم حرفه ای دارن

منظورم از انتخاب درست انتخاب هاییه که از الان به بعد پیش روت خواهند بود چون عاقلی و موفق عمل میکنی