من این دستور رو دوست دارم
تکه های مرغ رو با روغن یکم سرخ میکنم(نه زیاد که سفت بشه)
بعد مرغا رو برمیدارم
۲ تا پیاز متوسط رو خلالی سرخ میکنم وقتی سبک شد بهش هویج و فلفل دلمه ای اضافه میکنم و بعد ادویه ها شاملِ نمک، زردچوبه، فلفل قرمز، فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، پودر سیر و ادویه کاری
بعد رب رو خوب سرخ میکنم وقتی سرخ شد بهش آب جوش اضافه میکنم بعد هم مرغ رو میندازم توی آب.
۱۰ دقیقه قبل از خاموش کردن خورشت ۲ ق غ زعفرون دم کرده غلیظ هم به خورشتم اضافه میکنم.