2777
2789

🍗🍗📢بیاید یکبااار برای همیییشه، بهترییین دستور پخت برای مرغ رو بگید🤞   بخدا دیگه خسته شدم.  دلم یه دستور پخت مرغ میخواد که حساااابی لذیذش کنههه.    رمز و رازش رو بگید. 

هروقت مرغ میپزم  یه بار مرغام خوشمزه میشه  یه بار بو میده یه بار بی مزه میشه.   

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوشب قبل مرغارو میزارم تومواد زعفران پیاز ابلیمو پودر پاپریکا یکم فلفل نمک بعد کف قابلمه پیاز حلقه شده فلفل دلمه حلقه شده سیر خلال شده نمک زعفران فلفل پودر پاپریکا ابلیمو زنجبیل دارچین میریزم مرغارو میچینم روشون سر قابلمه رو میزارم ب دل پخته شه اب نمیریزم چون مرغ خودش اب میندازه😋😋

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

پیاز رو حلقه حلقه خورد میکنی یکم سرخ شد فلفل دلمه حلقه میندازی داخلش بعد هویج

بعد مرغ با ی لیوان اب در قابلمرو میزاری بعد پنج دیقه باز میکنی زعفران دم کرده میریزی با زرد چوبه بعد دوباره ی لیوان اب در قابلمرو میزاری 

بعد پیاز روریز خورد میکنی با زرد چوبه و رب تو ی ماهیتابه تف میدی تا رنگ رب باز بشه بعد میریزی داخل مرغ مرغت خوشمزه میشه ی اساره ی مرغ هم من میندازم خاسی اب لیموام کم بریز که بوی مرغ رو بگیره

من این دستور رو دوست دارم

تکه های مرغ رو با روغن یکم سرخ میکنم(نه زیاد که سفت بشه)

بعد مرغا رو برمیدارم

۲ تا پیاز متوسط رو‌ خلالی سرخ میکنم وقتی سبک شد بهش هویج و فلفل دلمه ای اضافه میکنم و بعد ادویه ها شاملِ نمک، زردچوبه، فلفل قرمز، فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، پودر سیر و ادویه کاری

بعد رب رو خوب سرخ میکنم وقتی سرخ شد بهش آب جوش اضافه میکنم بعد هم مرغ رو میندازم توی آب.

۱۰ دقیقه قبل از خاموش کردن خورشت ۲ ق غ زعفرون دم کرده غلیظ هم به خورشتم اضافه میکنم.

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸