2777
2789
عنوان

شما هم بجای من بودین دلگیر میشدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سحر جان خوب ادم اگر بخاد گلی سالم بمونه،میده خانم ها نگهش دارن دیگه...بنظرم طبیعیه...مخصوصا که انقد صمیمی هستید که اخر هفته ها با هم میرید بیرون...

با همکارش که اقا هست صمیمی هستیم باغ ایشون میریم اون خانم که امدن و جریان گل رو گفتن خواهرززاده ی اقای همکار بودن و برای اولین بار میدیدمشون

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
دقیقا بحث من همینه

از کوه اومده بود خونه؟یا رفته بود سرکار؟

چرا به شوهرت صفات زشت میبندی؟یعنی چی دنبال جلب توجه خانم هاست...اصلا شما چرا از زاویه دید خودت قضاوت میکنی؟حکمم صادر میکنی؟

خوب واسه سرکار اورده...نمیدونم...بنظرمن که اتفاق خاصی نیست...روابطشون خوبه...همسرت هم این کار رو کرده...گل واسه سرکار..خودت شاغل نیستی؟

خودمم شاغلم عزیزم

من واسه سرکارم گل میبرم میذارم رو میزم 

لازم نیست بسپرم به کسی 

مگه گل رو چطوری نگه داری میکنن خخخخ

میذارن تو اب دیگه 

یه روز تعطیلی دیگه سپردن نداره 

تازه بعید میدونم جمعه خانوما سرکار باشن ولی اقایون نه 

از دیشب خیلی دلم گرفته هیچی هم نپرسیدم ازش فقط سکوت کردم البته تو باغ که این حرفو زد خانمه من به همسرم گفتم تو جمع که دارن از گلهات مراقبت میکنن 

اونم گفت اها اونا اره خراب شده بود مطمئنم الکی این حرفو زد

من واسه سرکارم گل میبرم میذارم رو میزم لازم نیست بسپرم به کسی مگه گل رو چطوری نگه داری میکنن خخخخمیذارن تو اب دیگه یه روز تعطیلی دیگه سپردن نداره تازه بعید میدونم جمعه خانوما سرکار باشن ولی اقایون نه

نمیدونم عزیزم ولی من ناراحت شدم اخه چه معنی داره بعد با اون لحن لوس به گلها برسین تا شنبه که میام دلم گرفت ازش

من واسه سرکارم گل میبرم میذارم رو میزم لازم نیست بسپرم به کسی مگه گل رو چطوری نگه داری میکنن خخخخمیذارن تو اب دیگه یه روز تعطیلی دیگه سپردن نداره تازه بعید میدونم جمعه خانوما سرکار باشن ولی اقایون نه

عزیزم شیفت بود اتفاقا همین خانمه صب جمعه ای

خوب شما مگه همسر ایشون هستید که باید مث هم رفتار کنید؟

لابد همسر ایشون شوخ و خوش مشربه...1 چیزی گفته...

آدما متفاوتن...اینکه مث ما عمل نکنن،دلیل نمیشه که مشکل دارن...

کلا 1 سری اقایون با همه خوب میجوشن...شلوغ میکنن...حرف میزنن...شوخی می کنن...دلیل نمیشه مشکل داشته باشن.

بپرس تا خیال خودت راحت بشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
نمیدونم عزیزم ولی من ناراحت شدم اخه چه معنی داره بعد با اون لحن لوس به گلها برسین تا شنبه که میام دلم گرفت ازش

لوس نبوده لحنش...

هیچ وقت رو حساب رفتار همسرت،بهش چیزای بد نبند...اگر خدایی نکرده عمل ناشایستی دیدی و مطمین هم بودی،ناراحت شو....نه سر 1 چیز الکی...