2777
2789
عنوان

شما هم بجای من بودین دلگیر میشدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 50 پست

میدونین مشکلم گل نیاوردن خونه نیست مشکلم اینه که حس میکنم دنبال جلب توجه خانمها هست

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
بنظرتون بپرسم ازش یا بیخیال شم؟

من که جات بودم،مستقیم نمیپرسیدم...

مثلا میگفتم 1 بار که بعد از کوه میتونستی بیای خونه،واسه خونه هم گل بیار...

ولی کلا چیزی نگی بهتره...این دید رو براش ایجاد نکن که هر حرفی همکاراش یا دوستاش بزنن،واسش عواقب داره...وگرنه ممکنه کم کم از زیاد با هم بودن حذف شید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه خانوما جمعه اونجانمن اصلا نمیفهمم زیاد چرا

شاید من نامفهوم حرف میزنم ازه شیفت هستن خانمها 

میدونین مشکلم گل نیاوردن خونه نیست مشکلم اینه که حس میکنم دنبال جلب توجه خانمها هست

چند وقته ازدواج کردید؟

من بعید میدونم چنین چیزی باشه...اگر همسرت رو دوس داری،اصلا به این چیزای منفی فک نکن...

[QUOTE=42848545]من که جات بودم،مستقیم نمیپرسیدم...مثلا میگفتم 1 بار که بعد از کوه میتونستی بیای خونه،واسه خونه هم گل بیار...ولی کلا چیزی نگی بهتره...این دید رو براش ایجاد نکن که هر حرفی همکاراش یا دوستاش بزنن،واسش عواقب داره...وگرنه ممکنه کم کم از ا

اتفاقا به این موضوع هم فکر کردم که دیگه رفت و امدها رو کم کنه اونم تو شهر غریب تک و تنها 

دیشب فقط یه تیکه بهش انداختم گفتم من نمیدونم کجای این زندگی ام 

اونم هیچی نگفت ولی کاملا میدونم متوجه شد جریان چیه

چند وقته ازدواج کردید؟من بعید میدونم چنین چیزی باشه...اگر همسرت رو دوس داری،اصلا به این چیزای منفی فک نکن...

من9ساله ازدواج کردم ؛کلا زیاد خوشمزگی میکنه 

اصلا چهره زیبایی نداره همسرم ولی خوشمشربه

اکه واقعا تا حالا خطایی چیزی از همسرت ندیدی چطور دلت میاد اینجوری در موردش حرف بزنی و فک کنی

ما که شرایط زندگی شمارو نمیدونیم ولی امیدوارم که اصلا جیز مهمی نباشه

رویا هستم ولی نمیشه اسم کاربریمو تغییر بدم
تو زیادی حساسیت داری بخرج میدی...

میدونی من تو روابط کاریم خیلی همه چیز رو رعایت میکنم ولی انگار همسرم اینکارو نمیکنه با اینکه خیلی از من توقع داره 

[QUOTE=42848545]من که جات بودم،مستقیم نمیپرسیدم...مثلا میگفتم 1 بار که بعد از کوه میتونستی بیای خونه،واسه خونه هم گل بیار...ولی کلا چیزی نگی بهتره...این دید رو براش ایجاد نکن که هر حرفی همکاراش یا دوستاش بزنن،واسش عواقب داره...وگرنه ممکنه کم کم از ااتفاقا به این موضوع هم فکر کردم که دیگه رفت و امدها رو کم کنه اونم تو شهر غریب تک و تنها دیشب فقط یه تیکه بهش انداختم گفتم من نمیدونم کجای این زندگی ام اونم هیچی نگفت ولی کاملا میدونم متوجه شد جریان چیه

جایگاهت تو زندگی نباید با همچین اتفاقی زیر سوال بره...اونم از طرف خودت...

موضوع کاملا بی اهمیتیه...خوب قبول دارم خیلی شیرینه که مثلا همسر ادم همه اتفاقای روزش رو تعریف کنه...ولی نشدنیه...

ضمنا شما همسرشی...اونا همکار...

اصلا خودت رو در اون حد پایین نیار...

اون روز که از کوه امده بود خونه هنوز از در نیامده بود شروع کرد که اره جایی که نمیشناسی نرو این همسایه کیه دیگه و...(رفته بودیم تولد همسایه)بعد فک کن خوش و بشش برای همکاراش بوده 😢😢😢😢😢

سحر جان ادما که مثل هم نیستن...

همسرت ادم خوش مشربیه...اینجوریه دیگه...

من اتفاقا همکاری دارم...خیلی خوش مشرب و... کلا هم با خانم های همکار راحتتره...اخه انصافا خانم ها بنظر من هم بیشتر قابل صحبت و تعاملن تا اقایون...

ولی بحدی همسرش رو دوست داره که خدا بدونه...

دلیل نمیشه که چون خوش مشرب و شوخه دنبال جلب توجه ماها باشه...

اتفاقا عاشق خانمشه...

سحر جان ادما که مثل هم نیستن...همسرت ادم خوش مشربیه...اینجوریه دیگه...من اتفاقا همکاری دارم...خیلی خوش مشرب و... کلا هم با خانم های همکار راحتتره...اخه انصافا خانم ها بنظر من هم بیشتر قابل صحبت و تعاملن تا اقایون...ولی بحدی همسرش رو دوست داره که خدا بدونه...دلیل نمیشه که چون خوش مشرب و شوخه دنبال جلب توجه ماها باشه...اتفاقا عاشق خانمشه...

شاید حق با تو باشه سپیده ی عزیزم

من خودمو زیاد محدود کردم بخاطر خواست همسرم حس میکنم باید خودمو تغییر بدم نه رفتار ایشون رو