2777
2789
عنوان

چه قدر رفتار بعضی خانوم های متاهل زننده ست...

| مشاهده متن کامل بحث + 1899 بازدید | 106 پست

خدا ما را از این فتن حادثه حفظ کنه ، خیلی بده خیانت خدایا در این اخرالزمان حفظ کن ما را😔

💔تو قدر من ندانستی درون آب ماهی قدر دریا را کجا داند ، شکسته استخوان داند بهای مومیائی را 💔 دو صد من استخوان باید که صد من بار بردارد 💔 

یسری خانم ها هم‌واقعا بدبین هستن دیشب رفته بودم سونوگرافی فقط یه صندلی خالی بود نشستم صندلی بقلی آقا بود من نمیدونستم جای خانومش ،این خانم وقتی اومد منو دید مدام به من چشم غره میرفت ،والا شوهرندیده نبودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرابن چه انتظاری داری

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

هرچه قدر هم که کمبود محبت باشه آدم باید عزت نفس خودش رو حفظ کنه به نظرم

عزت نفسش بخوره تو سرش که اصلا نمیدونه چیه 

وقتی ازدواج کردی یعنی یه آدم متعهدی یعنی همه ی این ادا اصولا برای یه نفره

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

درب و داغون نبود اشکالی نداشت؟

صد البته که داشت 

ولی آخه پسره چیزی هم نبود که بگی چشمش رو گرفته و از شوهر خودش بهتر بوده حتی 

یه پسر هپلی بی ادب 

آنقدر رفتار شون بد بود که ما داشتیم میومدیم بیرون به صندوق داری که دوربین ها رو هم نظارت می‌کرد گفتیم رفتار فروشنده هاتون خیلی بد و غیرمودبانه ست

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !

به تو چه 

.... به تو که صدمه نمیزنن تو فضولی نکن خودش و خانواده خوش میدونن 

تو هم رفتارت بی ادبی عین جغد جفت چشماتو وا کردی رفتار اونو آنالیز کنی 

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-