2777
2789

میخوام یک ورزشی باشه که مستقل شدم و خونمو جدا کردم به دردم بخوره از طرفی دفاع شخصی نمیخوام برم میخوام زدو خورد داشته باشه ی رشته ای باشه که نه آبکی باشه نه خیلی خشن باشه که سرو صورت داغون بشه مثل بوکس که البته خیلی دوستش دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بوکس خوبه،فکر می‌کنم بوکس زیاد در حد کیک بوکسینگ خشن نیست،دختر دایی من میرفت مربق میگفت وایسید صربه بزنن به فکتون،واقعا سخته 

من خودم تکواندو میرفتم دیگه بینیم رو عمل کردم نمیرم،واقعا پیشنهاد میکنم ولی خیلی سخته

سلامم،من تخمه آفتابگردان سابق ام،این سومین کاربریمه🥲
بوکس خوبه،فکر می‌کنم بوکس زیاد در حد کیک بوکسینگ خشن نیست،دختر دایی من میرفت مربق میگفت وایسید صربه ...

تکواندو از چه لحاظ سخته؟

دوستم میگفت بوکس سرو صورت داغون میکنه 

شوتوکان کنترلی و نمایشیه     کیوکوشین ادم ضربه فنی میشه قشنگ 🙂😂👍🏿

درسته

ولی خدایی ما زنا زورمون به مرد نمیرسه،خودمونو خسته نکنیم🥲🤣🤣با یک چک مارو مینشونن سرجامون😁ما نهایت چنگ بزنیم😑

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
لگد بزن وسط پاش بروسلی هم باشع زمین گیر مسشه

🤣🤣🤣🤣

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
این کلمه دختر که میگه میخوام مستقل شم مخمو میگاد مستقل شی که چی بشه هر دختری از راه رسیده میخوام کا ...

به شما ربطی نداره تصمیم شخصیه شما برای خودت تصمیم بگیر بشین تو خونه از شوهرت بزور پول بگیر منتشو بکش

من دوست ندارم ذلیل باشم

این کلمه دختر که میگه میخوام مستقل شم مخمو میگاد مستقل شی که چی بشه هر دختری از راه رسیده میخوام کا ...

گوه رو شما میخوری که بلد نیستی تو سایت عمومی چجوری حرف بزنی خانم نا محترم!

که مشخصه مرد هم هستی هیچ زنی حاضر نیست از شوهرش گدایی کنه مگر اینکه مغز نداشته باشه !

نمی دونم چی بگم هر چی صلاحه :)

به شما ربطی نداره تصمیم شخصیه شما برای خودت تصمیم بگیر بشین تو خونه از شوهرت بزور پول بگیر منتشو بکش ...

احمق بازیتون همینه که ذلت میدونید

شوهر رو ذلت می دونید غلط می کنید ازدواج می کنید

ذلت بود خدایی که آفریدتون نمیگفت بتمرگی  خونه وظیفه مرده هرچی پول خواستید بهتون بده

احترام و عزت و خانم خونه بودن بهتون نیومده حمالی رو دوست دارید

درسته ولی خدایی ما زنا زورمون به مرد نمیرسه،خودمونو خسته نکنیم🥲🤣🤣با یک چک مارو مینشونن سرجامون😁 ...

عزیزم من دیدم بعضی زنا مردارم میزنن انقدر قوین اونایی که mma کارن و.. ورزشای رزمی خشن بلدن

تکواندو از چه لحاظ سخته؟ دوستم میگفت بوکس سرو صورت داغون میکنه 

من پدرم خودش چندین سال بوکس کار می‌کرد کلی مدال و.‌. داره 

ببین تکواندو وسایل داره،سرچ کنی برات میاره،بعد لباس می‌پوشید مبارزه میدید

حرکات بهت یاد میدن نه مثل دفاع شخصی اما بازم حرکات خیلی خفنی یاد میدن،مثلا فیلیپینی،تی چاگی و... میتونی سرچ کنی ببینی البته بستگی داره چه رشته ای ازش رو بری،اما شما باید بری کیوروگی،یه رشته دیگه هم هست پومسه اون جا فرم(حرکات نمایشی)اجرا میکنن توی کاراته هم انجام میدن 

ولی در کل ورزش سنگینیه،نیاز به مقاومت بدنی  بالا داره،مثلا استاد من میگفت ۲۰ دقیقه بدون توقف باید بدویم،بخدا مزه خون رو توی دهنم حس میکردم،اصلا هم حق ایستادن نداشتیم،مشکل من این بود که بچه های باشگاه ما واقعا قوی بودن،یعنی ۲۰ دقیقه می دویدن اصلا انگار نه انگار،اما من از کت و کول می افتادم و دیگه نایی برام نمی موند،واقعا برام سنگین بود،تصمیم گرفتم یه مدت ورزش های هوازی انجام بدم و فرم بدنسازی و... بعد دوباره برم تکواندو که بینیم رو عمل کردم دیگه نمیتونم برم چون امکان صربه خوردن هست،با اینکه تکواندو کلاه و محافظ داره 

ولی خیلی اعتماد به نفسم رفته بود بالا،قشنگ میتونستم یه مرد هم بزنم،ولی واقعا سخت و سنگین بود 

سلامم،من تخمه آفتابگردان سابق ام،این سومین کاربریمه🥲