2777
2789
مدرسمون تیهوشانع ولی خب بگم نخبه بود نه خوب بود روزی چهار تا شیش ساعت هم بیشتر نمی‌خوند تند خوان بود ...

افرین بهش 

دختر منم دهم تیزهوشان تجربی 

خیلی دلش می خواد دارو قبول بشه 

انصافا هم خوب درس می خونه 

شاگرد دوم شده بین ۶۰ دانش آموز تجربی ..

اما نگرانم براش 

مبادا تلاشش نتیجه نده و خدای نکرده سرخورده بشه 

افرین بهش  دختر منم دهم تیزهوشان تجربی  خیلی دلش می خواد دارو قبول بشه  انصافا هم ...

اگر تلاش کنه قطعا میشه ولی هواشو داشته باشید سال آخر خیلی سنگینه زیاد بهش فشار بیاد کلا رها نکنه سال آخر که دیگ هیچ شانسی براش نیست

#انسانیت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرین بهش  دختر منم دهم تیزهوشان تجربی  خیلی دلش می خواد دارو قبول بشه  انصافا هم ...

پایه چندمه اگه تلاش می‌کنه و تیزهوشانه حتما نتیجه میگیره مرور کنه و تست زیاد از کتاب خوب بزنه

وقتی از ماه عکس میگیری نمیگی چه ماه زشته میگی (دوربین نمیتونه زیبایی های ماه رو ثبت کنه )
 میشه به منم بگی؟  ریاضی  در حد  ده بیست درصد بلدم برای اردیبهشت براش وقت نزا ...

شما شرایطت فرق داره یکم 

شما ریاضی اوکیه چون معمولا کنکوریا ریاضی شون خوب نیست و تو این ۱۸.۱۷ روز شبی دوساعت اضافه برنامه ات تست بزن 

برای شیمی ۲ساعت مرور کن که یادت نره تست مروری بزن 

برای زیست برو همه فصل رو بخون و طبق اون بوجه بندی آزمون زیست ماز و قلمچی وزیستاز بزن به جای کتاب ایکیو چون هدفت اردبهشته وقت نمیکنی ایکیو بزنی زیستو با آزمون زیاد دادن جمعش کن قلمچی  فقط زیست .....و...

برای فیزیک روزانه وقت بیشتری بزار درصدات چنده ؟تا بگم

دانشجو❤️👩‍⚕️
منم رشته ی خوبی قبول شدم یادم نیست چیکار کردم فقط میدونم ساعت نطالعم خیلی بالا بود الانم استرس درسا ...

چی قبول شدی 

وقتی از ماه عکس میگیری نمیگی چه ماه زشته میگی (دوربین نمیتونه زیبایی های ماه رو ثبت کنه )
شما شرایطت فرق داره یکم  شما ریاضی اوکیه چون معمولا کنکوریا ریاضی شون خوب نیست و تو این ۱۸.۱۷ ...

سلام گلم. 

لطف میکنی ب منم بگی. 

من فیزیک حذفی زیاد دارم و کلا 0 میزنم تو ازمونا. برای کنکور چیکار کنم که حداقل کمه کمه ش 30 بزنم؟ 

فصل 4 دوازدهم  و فصل 1 و 3 دهم و فصل 1 یازدهم رو خوندم. اونم کلی اشکاال دارم. 

شما شرایطت فرق داره یکم  شما ریاضی اوکیه چون معمولا کنکوریا ریاضی شون خوب نیست و تو این ۱۸.۱۷ ...

خیلی خیلی ممنونم جواب دادی  

زیست در حد  سی هستم   چون باید مرور کنم 

شیمی در حد  60  

فیزیکم  تو بدترین حالت  در حد 40 درصدم  

زیست همین ازمونا کافیه   همه  ازمونای قلم چیو بزنم یا فقط جامع؟ 

گفتم دهم تجربی تیزهوشان 

رتبه برتر پارسال چون از دهم خونده بود سال آخر فقط هشت ساعت خونده