2777
2789
خیلی خیلی ممنونم جواب دادی   زیست در حد  سی هستم   چون باید مرور کنم  شیمی ...

من برعکس تو شیمی داغون زیست خوب😂

وقتی از ماه عکس میگیری نمیگی چه ماه زشته میگی (دوربین نمیتونه زیبایی های ماه رو ثبت کنه )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره از الان می خونه  البته بیشتر درسهای مدرسه رو  اما خب ریاضی ، شیمی و فیزیک ۲۰  ...

خیلی خوبیه فقط یه نصیحت بخوام بکنم بگین هر چی میخونه تست بزنه بعداً اذیت نشه یه کتاب تست هم کافیه

وقتی از ماه عکس میگیری نمیگی چه ماه زشته میگی (دوربین نمیتونه زیبایی های ماه رو ثبت کنه )
البته دختر من خیلی باهوش نیست  پشتکارش بیشتر از هوششه

هوش خیلی به درد کنکور نمیخوره واقعا من هوش راضیم خیلی خوب بود از بچگی ولی خدایی ربطی به تست ندارع همش به سرعت عمل و تکنیکه و یادگیری اصولی همین اگه پشتکار داره عالیع

خیلی خوبیه فقط یه نصیحت بخوام بکنم بگین هر چی میخونه تست بزنه بعداً اذیت نشه یه کتاب تست هم کا ...

الان میگه می خوام بچسبم به نهایی 

تابستان دهم رو جمع کنم 

و ریاضی و زیست یازدهم رو هم بخونم 

ببخشید معدل خردادشون چند شده بود؟؟ من دهم تجربیم

درست نمدونم ولی نوزده بود یکم بیشتر 

اره از الان می خونه  البته بیشتر درسهای مدرسه رو  اما خب ریاضی ، شیمی و فیزیک ۲۰  ...

ببین من الان ۲۲ سالمه و چندین سال پشت کنکور بودم البته درسم خیلی خوب بود ولی توی این چند سال درگیر گرقتن مجوز تغییر جنسیتم بودم اما اندازه ی کوه تجربه از کنکور دارم

تنها چیزی ک برای کنکور مهمه آخرشه نه اولش

کسایی رو دیدم ک از دهم روزی ۱۲ ساعت میخوندن ولی سال آخر دچار فشار روانی شدن و کلا درس رو ول کردن بعد دو یال پشت کنکور موندنم رفتن رشته و دانشگاه آزاد حتی تو همین سایتم هستن

اگر دخترت هدفمنده انرژیشو بزاره برای سال آخر و از الان به خودش فشار نیاره

من رفیق داشتم دو ماه آخر خوند پرستاری آورد ولی یکی هم داشتم ک از دهم میخوند حتی رفت نمونه دولتی آخرش بهداشت و محیط قبول شد

سلام گلم.  لطف میکنی ب منم بگی.  من فیزیک حذفی زیاد دارم و کلا 0 میزنم تو ازمونا. برای ک ...

بقیه درصدات حدودا چنده ؟

زیست و شیمی وفیزیک میشه حدودی بگی تا برات بگم گلم چون اگه اونا خوبه که ..

دانشجو❤️👩‍⚕️
خودمم هم دبیر فارسی دوازدهم مدرسه تیزهوشان هستم 

چه خوب چه شهری هستین همون مدرسه دخترتون؟

ببین من الان ۲۲ سالمه و چندین سال پشت کنکور بودم البته درسم خیلی خوب بود ولی توی این چند سال درگیر گ ...

راستش منم بهش می گم خودت رو اذیت نکن 

اما واقعا عاشقانه درس می خونه 

خودش میگه مطمئن باش زده نمیشم