2777
2789
عنوان

بیاین یه چیز باحال یادتون بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 38 پست
تو هم دیدی ؟ زده بود ۸ آوریل ۲۰۲۴

آره ینی پس فردا خورشید گرفتگیه😍

تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲                       تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده    میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️
نه نمیشه عکس نیست اخه

چیه مس

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ جالبیبببب ینی پس فردا خورشید گرفتگیه؟

ایران نیست

امریکای شمالی قابل دیدنه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
ایران نیست امریکای شمالی قابل دیدنه

ایشششش 😂💔

تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲                       تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده    میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️
چیه مس

خو برو بزن ببین

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
خو برو بزن ببین

حال ندارم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بیا😂 این شکلی میشه 

کووو