2777
2789
عنوان

بیاین یه چیز باحال یادتون بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 38 پست
یه بار دیگه رفرش کن میاد

ایوللللل عالی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

اسی توروخدا بیااااااا 

من ریزش کرونا کرفام چندین بار کرونا گرفتم و بعدش ریش شدید گرفتم حتی بعد اط ولکسن های کرونا . الانم از ابان تا عید ۴ بار کرونا نرفتم ریزش شدید دارم مکمل اکتیووومن میخورم شنبلیله زدم. اب نمک. زرده تخم نرغ و نخود .پیاز ‌. قرصای ویتامین و لسمرین تو شامپو . هیجکدوم اثر نوردن هرکدومو یه بار زدم فقط . من ۱۱ سال ملی کیتیک داشتم و کلی ریزش داشتم الان واقعا جا نداره انقد بریز .  حتی امپول بیوتین بمانتین ایرانی مارک بیاکتو بپاکتو زدم هییییج فرقی نکرد جز یه عااااالمه جوش افتضاح که نمیره . توروخدا بگو کجا مزوتراپی کردی ک دیگه کف سرت پیدا نیس ؟ چند جلسه  ؟چقد شد قیمتش ؟  وقتی دیگه مزو نرفتی ریزش موهات دوباره برنگشت ؟ اصلا دلیل ریزشت چی بود ؟ درکنار مزو کار دیگه ایم کردی مثلا مکمل امپول جوشونده ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی توروخدا بیااااااا  من ریزش کرونا کرفام چندین بار کرونا گرفتم و بعدش ریش شدید گرفتم حتی بعد ...

سلام عزیزم ناراحتتون شدم 

اگه امکانش هست درخواست میدم قبول کنید تا بگم کجا مزو کردم میترسم شناخته بشم 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
سلام عزیزم ناراحتتون شدم  اگه امکانش هست درخواست میدم قبول کنید تا بگم کجا مزو کردم میترسم شنا ...

سلام عزیزدلم مرسی مهربون باور میکنی چندبار حدی ب خودکشی فکر میکردم😔 اخه قشنگی دختر ب موهاشه من قبل پلی کیستیک انقد موهام پر و بلند بود  همه محو موهام میشدن تو عروسیا بدون اینکه ارایشگاه رفته باشم یا درست کرده باشم بابام میگفت چقد مو داری چجوری شونه میکنی اونوقت الان اینجوری 🥺  پلی کیستیک همینجوریشم مورو میریزونه و رویش مجدد نداره بعدش دگ چ برسه چندین بار کرونا و واکسن و ریزش طولانی هر ریزش یکسال طول میکشید مکملم هیج تاثیری نداره انگار ن انگار

شما ریزشت پلی کیستیکه یا کرونا ؟ خداروشکر که موهاتون کف سر پرشده و طبیعی شده 

باشه چشم قبول کردم گلم

سلام عزیزم قرار بود به من پیام بدید ولی بعد خبری نشد 

خصوصی پیام دادم

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
سلام عزیزم قرار بود به من پیام بدید ولی بعد خبری نشد 

اگر هستین همینجا بنویسم و پاک کنم