2777
2789

من خیلی ساده و بد بختم من صندوقدار یه رستوران 

یه شب یه خانمه اومد غذا سفارش داد من هم حساب کردم گفت برم کارتمو بیارم 

دیگه من فیش زدم براش غذاش حاضر شد وقتی اومد ۵ دست غذا سفارش داده بود رو ببره دوبار شماره کارت گرفت 

بعد گفت نمیشه و جواب نمیده میشه نیم ساعت دیگه واریز کنم منم گفتم گناه داره بچه کوچیک هم همراهش بود 

بعد هرچی زنگ زدم جواب نداد بعدم خط هایی که بهش زنگ زدمو گذاشت ردی 

الان بعد یه هفته صاحبکار پولو از حقوقم کم کرده 

آخه چه خاکی بسرم کنم چرا من انقد ساده و دلسوزم 

پول ۱۰ روز کار من به باد رفت 

الان با یه خط دیگه زنگ زدم بازم ج نداد 

میخوام پیامش بدم چه پیامی بدم این پولو بده 

من خیلی نیاز دارم به حقوقم 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای 😢

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤

یا خدا 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

تا تو باشی دل نسوزونی بگو ازت شکایت میکنم

و علاوه بر پول غذا پول شکایتمم ازت میگیرم

بگو دوربینا فیلمتو ثبت کردن

اگ نمیخوای برات پرونده درس کنم میای پولو میدی

وگرنه ی کاری میکنم فیلم وعکس خرید غذات وپول ندادنت پخش شه زرنگ خانوم

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!

بگو همینحوری توله هات رو با لقمه حروم بزرگ کردی ساخته بهتون! شکایت میکنم پدرت در میاد

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸