2777
2789
عنوان

تو خونه مادر همسرم انرژی منفی....

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 46 پست
دقیقا منم آدم گرم و صمیمی هستم واقعا دلسوزانه براشون عروس بودم دنبال درگیری و حواشی نبودم ولی بعضی و ...

جای من باشی چی میگی

خواهر شوهر بزرگم به شوخی هر دفه هم ومیبینیم میگه ،داداش صد دفه نگفتم اینو طلاق بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه جان از صد خودت برا کسی مایه نذار هرکسی لیاقت محبت و خوبی نداره بذار با افکار خودشون بگذرونن زند ...

خیلی براشون مایه گذاشتم ولی متاسفانه درک از محبت ندارن و انجام وظیفه محسوب شده.

محکم جواب بده  گفتن چاقی بگو مگه از پول تو میخورم  یا کورشه هر کی نمیتونه ببینه  ی ...

اتفاقا اینجور افراد بفهمی داری حرص میخوری بدتر میکنن 

سکوت بهترین راه حله تجربه داشتم

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
یه وقتایی گوش میدم یه وقتایی انقد غیبت بی ربط میکنن خودمو با گوشی یا تی وی سرگرم میکنم

به خودت ظلم نکن. می دونی چرا؟

کسی ک ب غیبت گوش می ده، گناهش از غیبت کننده بیشتره.

می دونی حالت تجسمی غیبت چیه؟ اینکه دور از جون برادرت مرده باشه و تو اون لحظه گوشت تن اش رو بکنی و بخوری.

اتفاقا اینجور افراد بفهمی داری حرص میخوری بدتر میکنن  سکوت بهترین راه حله تجربه داشتم

دقیقا من سکوت میکنم و خودمو مشغول گوشی میکنم و صدای غش غش خنده های خواهر شوهرم بلند تر میشه.

خاهرشوهری ک اعمال و اعتقاد رو حفظه و خیلی مذهبیه.

یعنی واقعا متوجه نمیشه ک خوشمون نیومد یا براش مهم نیس؟

به خودت ظلم نکن. می دونی چرا؟ کسی ک ب غیبت گوش می ده، گناهش از غیبت کننده بیشتره. می دونی حالت تجس ...

بخدا حتی اینجا دارم ازشون میگن نگرانم ک غیبت محسوب نشه خدایی نکرده چون به شدت به زندگی پس از زندگی معتقدم.

اگر شوهرت باهات هماهنگ و پشت باشه، خیلی خوبه.

باید زنگ بزنه ب خواهرش و بگه این رفتارهایتان رو نمی پسندم و دل شکستن هنر نمی باسد، تا توانی دلی ب دست بیار، اگر که مومن هستید و شیعه اهل بیت ع هستید.

قدم اول اینه. اگ خودشون رو جمع نکردن، مرحله بعد باید برید.

دقیقا من سکوت میکنم و خودمو مشغول گوشی میکنم و صدای غش غش خنده های خواهر شوهرم بلند تر میشه. خاهرشو ...

ماهم از اینجور افراد تو فامیل داریم 

اول باهاش دهن ب دهن میذاشتم و جواب میدادم ولی دیدم بدتر میکنه روشمو تغییر دادم 

سکوت میکردم،جدی بودم،جمع رو ترک میکردم 

اولش بازم مسخره بازی بود ولی وقتی دید هیج چوره کوتاه نمیام الان اصلا بامن کاری نداره

این افراد سمین،وای ب حالشون که ادای دین و مذهبم میکنن! ولی فقط ادعاست کسی ک مذهبی باشه تمسخر دیگران خط قرمزشه

بنظرم وقتی میبینید همسرتونم با شما همراست رفت و آمدتون رو تا حدممکن محدود کنید

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
بخدا حتی اینجا دارم ازشون میگن نگرانم ک غیبت محسوب نشه خدایی نکرده چون به شدت به زندگی پس از زندگی م ...

ی فکری ب حال خودت کن. یعنی چی ک سر تو گوشی می کنم. بابد اخم کنی. شان و منزلت شما این نیست در حصورت عیبت کنند.

جواب نداد پاشو برو تو اتاق دیگه.

ماهم از اینجور افراد تو فامیل داریم  اول باهاش دهن ب دهن میذاشتم و جواب میدادم ولی دیدم بدتر م ...

افرین، حرف من هم همینه.

ب شوهرت بگو ک من گفتم 😁 بگو غیرت همسرت رو داشته باش، چطور می تونی نگاه کنی همسرت رو مسخره کنند.

شوهرت یکبار تلفن بزن و محکم و مودبانه البته بگه ب خواهرش.

اگر شوهرت باهات هماهنگ و پشت باشه، خیلی خوبه. باید زنگ بزنه ب خواهرش و بگه این رفتارهایتان رو نمی پ ...

اینو اگ بگه غوغا به پا میشه ناراحت میشن قهر میکنن و پیش همسرم گریه زاری میکنن که ما قصد و منظوری نداشتیم.

منم تا یه جایی میتونم پیش شوهرم اعتراض کنم بیش از حد بشه طبیعتا شوهرم بهم حق نمی‌ده.

البته وقتی اعتراض میکنم فقط گوش میده و معتقد ک من حساسم زیادی می‌دونم پیش من نمیگ ک ناراحت شده اما کاملا متوجه میشم.

همسرم زیاد اهل این حرفا با خواهر و برادرش نیس متاسفانه و چون خیلی زود بهشون بر میخوره.

افرین، حرف من هم همینه. ب شوهرت بگو ک من گفتم 😁 بگو غیرت همسرت رو داشته باش، چطور می تونی نگاه کنی ...

ن خب نیاز نیست اینجوریم بگن شوهرشون خودش میدونه و دیده رفتار خانوادش رو 

همین امتیازه برا اسی ک مجاب بشه 

اینو اگ بگه غوغا به پا میشه ناراحت میشن قهر میکنن و پیش همسرم گریه زاری میکنن که ما قصد و منظوری ندا ...

شما اول خودت محکم پا اعتقادات بایست. بعد مثلا ی قسمت همین زندگی پس زندگی درباره عیبت و مسخره کردن و دل شکستن رو بگدار.

کتاب سه دقیقه در قیامت رو مثلا کادو بهش بده. باید بفهمه حساس نیستی بلکه دل شکستن هست.