2777
2789
عنوان

تو خونه مادر همسرم انرژی منفی....

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 46 پست
اینا ادعا مذهبی بودن و نماز اول وقت دارن و از طرفی با همه نگاه از بالا ب پایین دارن و به شدت مسخره م ...

دقیقا فامیلای ما هم همینطورین

حالا من چون با جمعشون جوش نمیخورم به من میگن تو خیلی مغروری😂 در صورتی که من با جمعی اوکی باشم خیلی خوبم و اجتماعی

دوس دارم جمعی باشم ک همش انگیزه باشه و خاطرات خوش

هممون خوشگلیم 🥰مهم اینکه کی نگاهمون میکنه....
مثلا یکی از فامیلامون زحمت کشیده با اینکه شاغله و دست تنها کلی برا افطاری تدارک دیده و دعوتمون کرده. ...

افرین دقیقا اینام اهل پچ پچ کردن هستن.دستپختم من به شدت خوبه زیاد از غذاهام تعریف نمیکنن درصورتی مادرشوهرم خونه دخترش میاد از قاشق اول تعریف می‌کنه تا آخر...

همیشه پای سفره همسرم از غذاهام تعریف می‌کنه.

واقعا بهم حس خفگی و تنگی نفس دست میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا فامیلای ما هم همینطورین حالا من چون با جمعشون جوش نمیخورم به من میگن تو خیلی مغروری😂 در صورت ...

دقیقا منم آدم گرم و صمیمی هستم واقعا دلسوزانه براشون عروس بودم دنبال درگیری و حواشی نبودم ولی بعضی وقتا واقعا کم میارم

افرین دقیقا اینام اهل پچ پچ کردن هستن.دستپختم من به شدت خوبه زیاد از غذاهام تعریف نمیکنن درصورتی ماد ...

از حسادتشونه 

ذاتشون اینجوری قابل تغییر نیستن

فقط باید از این آدما دور شد

آدمای سمی

خدا بخیر بگذرونه برای ازدواجم گیر همچین خونواده هایی نیفتم

دقیقا منم آدم گرم و صمیمی هستم واقعا دلسوزانه براشون عروس بودم دنبال درگیری و حواشی نبودم ولی بعضی و ...

نه جان از صد خودت برا کسی مایه نذار

هرکسی لیاقت محبت و خوبی نداره

بذار با افکار خودشون بگذرونن زندگیشونو 

کسی ک پشت سر آدم حرف میزنه همون پشت سر باشه خوبه

ظرفیت انتقاد دارن؟ تا بهشون گوشزد کنی؟

اصلا و ابدا...

زود ناراحت میشن و تغییر ظاهر میدن و نشون میدن که از انتقاد ناراحت شدن.

یکبار انتقاد کردم گفتن شوخی خاهربرادریه...

حتی خواهرزاده همسرم گستاخ شده با این تمسخرها همراهی می‌کنه و بیشتر روی شوهرم من زوم میکنن