2777
2789

نیومدم اینجا بقول خیلیا ناله کنم ، یا داستان الکی بنویسم و برم  :) فقط چون به هیچکی اعتماد ندارم ک درد و دل کنم می‌نویسم 

من یه زن ۱۶ سالم ، منم مثل خیلیای دیگه هدف های زیادی داشتم توی زندگیم ، مثلاً بزرگ ترین رویام دکتر شدن بود...

اما توی همین حوالی پدر و مادرم گفتن برات خواستگار اومده ... هی من گفتم نمیخام ، هی اونا گفتن حالا بزار بیاد شاید خوشت اومد ، هی من گفتم بدرد ازدواج نمی‌خورم هی اونا گفتن حالا یه هفته باهاش صحبت کن شاید نظرت برگشت 

اینطور شد که منم گول خوردم و وقتی ب خودم اومدم دیدم امضا کردم همه چیو و تموم شد رفت و من شدم زن یه مرد ۳۰ ساله :)🙃 

الان دیگه حتی نمیتونم تو روی خانوادم نگاه کنم از تنفری ک بهشون دارم 

من درسم رو گزاشتم کنار بخاطر افسردگی ک گرفتم ،همه چیزم رو از دست دادم بخاطر افکار مضخرف خانوادم 

ولی امیدوارم بتونم برای خودم کاری کنم ، چون ب قوی بودن خودم ایمان دارم 

فقط خواستم بگم دخترای همسن من ک مجردین قدر خودتون رو بدونین :) و راحت شب سرتون رو بزارین رو بالشت ، بی دغدغه بخوابین

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خونه شوهرت درس بخون،غیرحضوری هم میتونی،شبانه هم میشه 

غیر حضوری؟ چجوری🥺

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️
من سن شما بودم دوس داشتم ازدواج کنم الآن ۲۵ سالمه دیگه شرایطش رو ندارم،خواستگار هم ندارم دیگه

میخای چیکار شوهر آخه :)

از خونه بابا موندن خسته شدم بالاخره آدم نیاز داره ولی نمیشه دیگه مجبورم مجرد بمونم تا ابد

اینجوری هم نیست , مگه ۲۵ سال سنه آخه؟؟

🥺🫂

شوهرت چطوره ؟

گلم خیلیا هستن که سن کم ازدواج کردن‌ ولی بعدش به درسشون ادامه دادن مطمئن باش تو هم میتونی 

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍

درستو ادامه بده استارتر قوی باش ۱۶ سال اصلاا سنی نیست که بخوای نا امید بشی و ادامه ندی منم ۱۷ سالم بود ازدواج کردم دیرم رفته بودم مدرسه ولی ادامه دادم دیپلممو گرفتم الان که زایمان کردم ولی حتما قصد دارم ادامه بدم توام تسلیم نشو کسی بابت قربانی بودن ازت تشکر نمیکنه 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗

بهت افتخار میکنم خودم🥹❤

دیدی تونستی؟؟  دیدی الان ۶ ماه از جدایی میگذره؟ 

دیدی رفتی مدرسه و نمره هات ۲٠ شد؟ 🫠

دیدی چقدر پیشرفت کردی؟  دیدی پزشک شدن برات رویا نموند و شد هدف؟؟  

الهی من قربون قوی بودنت بشم  پناه ۱۷ ساله ی من❤