کسی هست؟ یا می دونید از کجا باید یه آدم مطمئن پیدا کنم؟
مادرم به نیت یکی از عزیزانم که فوت شدن نذر دارن که هر سال یه ختم قرآن بگیرن. هر سال یکی از آشناها که یه خانمی بود که هم خیلی مومن و درستکار بود هم به پولش نیاز داشت ختم رو براش انجام میداد. امسال خانمه خودش مریضه و نمی تونه انجام بده.
از کجا می تونم یه آدم مطمئن پیدا کنم که برام انجام بده؟
من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهانوطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!
چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهانوطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!
بعدش دوباره یه ختمدیگه میخام برای یه جاجتم شروع کنم
بپرس خودت اگه یه ختم برای دوحاجت باشه میشه؟؟
اگه اکی بود من ثوابشو هدیه میکنم برای نذر مادرت.پول هم نمیخاد.چون بهرحال دادم برای حاجت خودمم میخونمش
چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
من خودم الان تو ختمم.پایان رمصان تموم میشه بعدش دوباره یه ختمدیگه میخام برای یه جاجتم شروع کنم بپر ...
مرسی عزیزم چقدر شما با محبتی. چشم می پرسم.