2777
2789

سلام مامانا

قراره سیسمونیمو خودم بخرم دوس ندارم به خانوادم فشار بیاد.

بنظرتون واجبات چیاس؟

مثلا سرویس خواب چی بخرم براش؟ کریر خوبه؟ تخت دو منظوره بخرم یا کنار مادر؟ گهواره چطوره؟ میترسم بخرم بعدا هر جا میرم بچه عادت کرده باشه به تکون دادن اذیتم کنه. نظرتون درباره ننو های قدیمی که دوباره مد شده چیه؟

یه دراور بخر برا لباساش 

تخت دو منظوره فعلا نخر 

به تخت کنار مادر بخر که حالت ننو داره و تکون میخوره 

کریر من خیلی استفاده کردم به جای ننو مثلا تو روز اونو تو کریر میخوابوندم مهمونی ام همین طور 

امنیت داره کسی روش نمیفته 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه دراور بخر برا لباساش  تخت دو منظوره فعلا نخر  به تخت کنار مادر بخر که حالت ننو داره و ...

تخت کنار مادر تا چند وقت قابل استفادس؟ رخت خواب داخل خونه و بیرون جدا بخرم؟ تشک گارد دار به کار میاد؟

ساک هم بخر 

با ۳ دست لباس صفر و سه دست لباس یک 

یک دستم لباس بیرونی بخر برا وقتی مهمان به دیدنش میاد

منم همین کار کردم کلا خودم خریدم فقط کمد تخت بدون تشک بابام خریدن 

ببین عزیزم من همه چی برای دخترم خریدم ولی خیلی ها استفاده نشدن و همش تو دیوار فروختم بخصوص سرویس کالسکه و کریر و اینها و بچه من برعکس بقیه بود اصلا تو گهواره تمیخابید فقط تنها چیزی که خیلی استفاده شد رورویک بود 

الآنم فروختم انشالله اگه بچه دوم سالم بیاد فقط رورویک میخرم براش هیچی دیگه نمی‌خورم و کهنه شور چون فروختم از این مدل جدید کوچبک تاشو میخرم ...لباس فقط سایز بیمارستان و بعد به روز میخرم چون برای دخترم همش موند تپل بود لباس سایز کوچیک اندازش نبودن 

اول از همه براش تخت کمد بگیر مهمتره بعد خرده ریز ها و هر چیزی که دیدی لازم به روز بگیر 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
یه دراور بخر برا لباساش  تخت دو منظوره فعلا نخر  به تخت کنار مادر بخر که حالت ننو داره و ...

کریر ایرانی داشتید یا خارجی‌ ... آخه شنیدم ایرانیاش قوس کمرش مناسب نیست

کریر نخر فقط وسیله اضافه هست... کالسکه بخر خیلی به کارت میاد پسرم ۳سالشه من میزارمش ت‌وکالسکه میریم خرید میکنیم😂😂

کمد خیلی خوبه کلی وسیله میتونی براش بزاری توکمد

تخت و من خریدم اما باور کن پسرم کلا ۲ماهم روتخت نخوابیده

کریر تنها خوب نیست خیلی سنگینه مگه اینکه روی کالسکه نصب بشه . اکر کالسکه به کارت میاد از کالسکه هایی که کریر هم روش نصب میشه برای نوزاد بخر وگرنه که کریر تنها نخر . تخت دو منظوره من میخریدم و کنار تخت خودم گذاشتم و راضی‌ام.  ننو هم من همون ننو های قدیمی دارم خیلی خوبه . یه گهواره داشتم خوب نبود هم خوب تاب نمی‌خورد هم صدا میداد هم بچه توش انگار گرمش میشد بخاطر دیواره هاش.خوبم نمیشد تاب بدی . جمعش کردم . مارک پریما بود . اگر خواستی هزینه کنی یه گهواره برقی خوب بخر .وگرنه تموم ننو 

خیلی خوبه سیسمونی خودت بخری 

من میخوام خودم بخرم ما بچه میخوایم پدر و مادر باید وسیله هاشو بخرن البته این طرز فکر منه 

چیزای واجب بخر اگه از لحاظ مالی مسئله نداری که همه چی بخر 

سرویس خواب به نظرم برند نخر همونا کارگاه ها با قزمت مناسب میدن 

اگه پیاده روی داری کالسکه بخر اگه نه با ماشینی صندلی ماشین بگیر

من ۵ماه اقدامم برام دعا کن زودتر درست بشه 

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

میخوام چیزایی رو بخرم که فقط چند ماه اول به کارم نیاد . راستی نی نی احتمالا شهریور به دنیا بیاد❤️❤️

عزیزم چند هفته آید منم آخر شهریور زایمان زده 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
تخت کنار مادر تا چند وقت قابل استفادس؟ رخت خواب داخل خونه و بیرون جدا بخرم؟ تشک گارد دار به کار میاد ...

بستگی به بچه داره 

بچه من پرجنب و جوش بوده ۵ ماه خوابید بعضیا بچه ها بیشتر میخوابن

من یه رختخواب برا خونه داشتم که داخل همون تخت کنار مادر بود 

جاهای دیگه بچه رو تو کریر یا تخت میخوابوندم 

البته خونه مادرم و مادرشوهرم براش رخت خواب تهیه کرده بودن تو سن پایین استفاده نشد

تشک گارد داره برام هدیه اوردن 

استفاده ام نشد 

عزیزم چند هفته آید منم آخر شهریور زایمان زده 

چه خوب . من فردا باید برم آنومالی ۱۸ هفته. اگه دوس داشتی چون هم هفته هستیم آیدی روبیکا بدم بیشتر باهم صحبت کنیم