2777
2789

الان ی هفته ای هست مریض شدم بعد دلم تنگ شده واسه شوهرم دوس دارم بغلش کنم خیییلی مهربونه اخه بچم🥲همش غذا بیار میوه بیار سرفه میکنم نگران میشه سرم درد میکنه خوابش نمیبره .دیگه باید ی فکر جدی بکنم از این وضع لوس بودن درام🥲💔جدی جدی گریم گرفته ک چرا الان نمیتونم بغلش کنم

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم خاس🤣🤣

خییییلی خوبه این پسررر الان تو حال خوابیده رو به رو در اتاق ک هی منو نگاه کنه حالم بد نشه ی وقت 🥲

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
ای جان🥹🥹

من چرا انقد تورو دوس دارم ؟جدی بین کاربرا زیادی ب دلم میشینی:)))

خب چرانمیتونی!؟

خب بد جوری مریض شدم اون نباید بگیره سر کار میره هرموقع ام مریض میشه حالش بد میشه خیلی  همش ویروس بدیه دلم نمیخواد بگیره 

حیحیحییی🥹❤️

انشالله تو ی مهربون مثه خودت سر راهت قرار میگیره عزیزم:)))