2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم اعتراض میکردم چرا داداش خواهر میارید😂😂

از بس بچه هاشون شلوغ بودن سر منو میخوردن وقتی بعدی رو باردار میشد من دوست داشتم خودمو بکشم😂😂

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.

با خواهر و برادر تنهایی پر نمیشه

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

نه همیشه میگه فقط بابای خودم باش خواهر برادر دوست ندارم

❤️ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️🖤پرنیام🖤من عشقت رو به همه دنیا نمیدم حتی یادتو به کوه و دریا نمیدم به یاد تو میمونم واسه همیشه حالا که دنیا خواست من و تو تنها بمونیم به یادت میمونم جواب دنیا رو میدم کاشکی منم شبیه تو کم میشدم از روزگار واسه دوباره دیدنت بگو مونده چندتا بهار هنوز به یاد تو شبا به آسمون خیره میشم یا منو با خودت ببر یا دوباره بیا پیشم کسی بجز تو این روزا حال منو نمیدونه بگو کدوم جاده منو به شهر تو میرسونه همدم این روزای من عکس رو دیوارت شده🖤

بچه همبازی می خواد من خودم بچه سومم خواهر و برادر بزرگتر از خودم باهم یکسال فاصله سنی دادنددو مطمینم کودکی شادی داشتند اما من تنها بودم بخاطر همبن الانم حس تنهایی می کنم 

بچه همبازی می خواد به نظرم اساسا بجه هایی که خواهر و برادر دارند و فاصلا سنی کم خیلی شاد ترن 

من اکثرا میبینم ک چقد تنهاست کسیم هم بازیش نمیشه چون شیطونه اما هرم‌قع میگم داداش یاابجی میخوای میکه ...

واقعا ؟؟ 

ای خدااا عزیزم

سالم باشه بیشتر شیطنت کنه🥲😂

نیاز داشتم لحظه تنهایی بچه ها رو به تصویر بکشم خواستم ببینم چه لحظه هایی بوده 💔

نه خودش میگه خواهرم برادر نمبخوام 

عزیزم 🥺😂

نیاز داشتم که لحظه تنهایی بچه‌ها رو به تصویر بکشم خواستم ببینم اوضاع چطوره، خودشون حس میکنن؟ 

مادرا این لحظه ها رو چطور می بینن

واقعا ؟؟  ای خدااا عزیزم سالم باشه بیشتر شیطنت کنه🥲😂 نیاز داشتم لحظه تنهایی بچه ها رو به ت ...

فدات شم مرسی مهربون چی بگم والا درد ب دلم میشه براش اما چون پیش فعالع اصلا دوست ندارم الان بچه دارشم گناه هم داره هیچیکی باهاش نداره شوهرمم همکاری نمیکنه اصلا