2777
2789
عنوان

بین دومشاور موندم

69 بازدید | 12 پست

یه مشاور داشتم عالی بوووود عالی دانشگاه شهیدبهشتی پزشکی میخوند من گزارش الکی بهش میدادم اعتمادش نسبت بهم ازدست داد 

خیلی دوستش داشتم خیلی زیاد 

بعدخودم تغیرش دادم این مشاورم فردا باهام تماس میگیره واسه اشنایی پزشکی دانشگاه تهران 

ولی من یه حسی دارم اصلااا عاشق مشاورقبلیم بودم مهربون همه چیش خوب بود منم هدفم بهشتیه

الان یه حسی دارم میگم کاش باقبلی ادامه میدادم🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این وقت سال تعویض مشاور خوب نیست اصلا

تا با مشاور جدید اخت بشی زمانبره

چون برات جدیده هر رفتارش ممکنه ذهنتو درگیر کنه. تازه معلوم نیست با این کنار بیای یا نه

اگر امکانش هست با همون قبلیه ادامه بده 

من خودم کار مشاوره انجام میدم. حقیقتش این وقت سال اصلا دانش آموز قبول نمیکنم

ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼‍♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️

نه من هدفم کنکور۴٠۴

آهان خب پس..

در کل منم برام پیش اومده این قضیه. بعد دانش آموز بهم گفت و عذر خواهی کرد

شماهم میتونستی عذرخواهی کنی و از اینجا به بعدشو با صداقت پیش ببری

به شخصه خیلی موافق تعویض مشاور نیستم. از یه جایی به بعد ممکنه روی جزئیات مشاور حساس بشی و کلا بیفتی رو فاز تعویض مشاور 

اگر با این یکی ادامه دادی دیگه خوب یا بد باهاش بساز . یا نهایتا کنسل کن یا برگرد با مشاور قبلیت

ولی توصیم اینه که سراغ مشاور جدید نری. هرچی بیشتر مشاور عوض کنی تا بدی ازش ببینی از نظرت مشاور قبلی بهتر میاد 

ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼‍♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️

مرسی ازتوضیح کاملتون🙏🏻🥲😘

موفق باشی عزیزم ❣️

شمادانشجوپزشکی هستین؟

نه عزیزم