2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی حال روحی روانیت ارزش دکتر رفتن نداره ؟ شاید به دارو برای یکی شفا باشه برای یکی سم تکنید بخدا

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
تفکرمو فعلن توی این دوره ای که هستم نمیتونم کنترل کنم یوگام جواب نمیده برام چون خیلی اوضام داغونه & ...

من از پرفوران و نروکسین دارم استفاده میکنم خوب بوده 

گیاهی ن

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

پرو پانول زندیگمه

چه مدت طول میکشه تا اثر کنه؟چن ساعت یه بار بخورم ؟چه دوزی بخورم ؟بدون نسخس دیگه؟قیمتشم بگید اگه اطلاع دارید و اینکه شرکتای مختلف اگ فرق میکنه بگید کدوم بهتره ؟

روی معده اثر بعد نداره؟(چون معدم ناراحته)

اس سیتالوپرام 25. کم عارضه ترینه. خواب آلودگی نمیاره و نشاط آوره. ترس و نگرانی را تا حد زیادی مهار م ...

زود بازده هست؟ یا مثلن باید یه مدت مصرف کنی تا نتیجه بگیری؟چن ساعت یه بار باید بخوری؟

گربه ها واقعا درمان افسردگیه منن ولی وقتی خیییلی حالم بد باشه هیچ کاری جز گریه کردن نمیتونم بکنم

عزیزم😍

من وضعیتم خییییلیییی بده که دنبال قرصم عملن دارم فروفاشی روانی میکنم