2777
2789
من از پرفوران و نروکسین دارم استفاده میکنم خوب بوده  گیاهی ن

چه مدت طول میکشه تا اثر کنه؟چن ساعت یه بار بخورم ؟چه دوزی بخورم ؟بدون نسخس دیگه؟قیمتشم بگید اگه اطلاع دارید و اینکه شرکتای مختلف اگ فرق میکنه بگید کدوم بهتره ؟

روی معده اثر بعد نداره؟(چون معدم ناراحته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس پروپرانولول ۱۰بخور

چه مدت طول میکشه تا اثر کنه؟چن ساعت یه بار بخورم ؟چه دوزی بخورم ؟بدون نسخس دیگه؟قیمتشم بگید اگه اطلاع دارید و اینکه شرکتای مختلف اگ فرق میکنه بگید کدوم بهتره ؟

اس سیتالوپرام 25. کم عارضه ترینه. خواب آلودگی نمیاره و نشاط آوره. ترس و نگرانی را تا حد زیادی مهار م ...

چه مدت طول میکشه تا اثر کنه؟چن ساعت یه بار بخورم ؟بدون نسخس دیگه؟قیمتشم بگید اگه اطلاع دارید و اینکه شرکتای مختلف اگ فرق میکنه بگید کدوم بهتره ؟

چه مدت طول میکشه تا اثر کنه؟چن ساعت یه بار بخورم ؟چه دوزی بخورم ؟بدون نسخس دیگه؟قیمتشم بگید اگه اطلا ...

حدود دو هفته مصرف کن 

اره بدون نسخه میدن 

صبح و شب مصرف کن 

پرفوران شرکت گل دارو ، نروکسین شرکت دینه

نه کلا گیاهی هست تا حالا خدارو شکر مشکلی نداشته برا معده 

ولی تحقیق کن درموردش ببین به درد تو هم میخوره؟!

من اینترنتی گرفتم از سایت داروکده چون پیدا نمی‌کردم 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

آسنترا 

عزیزم این داروها الکی نمیشن به کسی تجویز کرد این دارو باید با دوز کم مصرف بشه مگه اسمارتیسه اسمشو میگی

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

تری فلوپرازین یک میلی گرم 

خواب آوره؟

تفکرمو فعلن توی این دوره ای که هستم نمیتونم کنترل کنم یوگام جواب نمیده برام چون خیلی اوضام داغونه & ...

نماز اول وقت و صحبت با خدا و امام زمان.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
چه مدت طول میکشه تا اثر کنه؟چن ساعت یه بار بخورم ؟چه دوزی بخورم ؟بدون نسخس دیگه؟قیمتشم بگید اگه اطلا ...

این قرص دراصل واسه تپش قلب۱۰

سریع اثرمیکنه قیمتی نداره اره داروخانه

میده  فرق نمیکنه الپرازولام نیمم ارومت

میکنه ولی گیج میشی وخوابالوده

ن کاری ب معده نداره 

💞خدایاشکرت💞

اسی هیچکدوم از داروهای شیمیایی و مصرف نکن اینا باید با دوز کم و مدت طولانی مصرف بشه وگرنه حالت بدترم میشه از من به تو نصیحت

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

قیافه منی که رشتم روانشناسیه تو این تاپیک:😐😐😐😐😐 اقاااا داروهای ضد افسردگی و اضطراب نباید بدون ...

عزیزم شماکه درسشو خوندی الپرازولام 

عوارض داره؟من دکتربرام نوشته 

💞خدایاشکرت💞