2777
2789
عنوان

جواب آزمون اموزگاری

233 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها، احتمالا تا فردا پس فردا جواب بیاد، مردم از نگرانی، توروخدا برام دعا کنید قبول شم دیگه، بخدا دیگه توان خوندن ندارم، 

انشالله ارزوهاتون ب زودی و بهترین شکل برآورده شه، توروخدا برا منم دعا کنید

الهی خیر ببینید

خدایا سلامتی و امنیت رو‌از هیچکس نگیر😘😘، ا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا استرس گرفتم برای منم دعا کنید خیلی خوندم خیلیییییییییی

ب نظر خودت آزمون رو خوب دادی؟

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
منم خیلی نگرانم،اصلا بش فکر میکنم قلبم یه جوری میشه نمیدونم چه طوری سایتو اون موقع نگاه کنم

دقیقا مثل من، دلم همش داغ میشه، دیگه مردم از استرس

آره 🫠 ولی من متاسفانه یک هفته قبل آزمون کرونا و آنفولانزا گرفتم  از زیر سرم رفتم سر جلسه اگر ...

من تهران زدم نمیدونم چی میشه

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
آره 🫠 ولی من متاسفانه یک هفته قبل آزمون کرونا و آنفولانزا گرفتم  از زیر سرم رفتم سر جلسه اگر ...

اختلالات چ کتابی خونده بودی؟

حدودا چند نفر واسه شما میخوان؟طرف ما خیلی کم،شهری که امتحان دادم خانوم فکر کنم ۱۰ تا یا کمتر میخوا ...

۵۷,تا خانم میخوان، خدایا یعنی میشه یکیش من باشم