2777
2789
عنوان

دلم میخاد فراموشی ابدی بگیرم راهی هست برای این کار؟

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 36 پست
خوب شدی؟ یعنی توهم میخاستی فراموشی بگیری؟ دارو تاثیر داره؟

آرع میخاستم فراموشی بگیرم ولی من چون خیلی عصبی بودم و کنترل اعصاب نداشتم در حدی ک عصبی میشدم میخاستم آدم بکشم و چن بار ب خاتوادم حمله کردع بودم وخودکشی نانوفق داشتم رفتم دکتر و دارو استفاده نکردم 

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل من اینه هیچ کاری برای انجام دادن ندارم. از صبح توو خونم تا شب. برا همین نمیتونم ب چیزی فک نکنم. ...

خب برای خودت کاری دست و پا کن عزیزم، من رفتم برای خودم رنگ و قلمو خریدم روی بوم، چوب، سنگ ، پارچه همه چی نقاشی میکردم، صفر صفر بودم کلیپ دیدم دستم راه افتاد و کیف میکردم، هم سرگرم بودم هم برای ارامش روان خیلی عالیه

اگه علاقه نداری خیلی کارهای دیگه هست که انجام بدی

من حتی بافتنی هم امتحان کردم تا سرگرم باشم

اگه امکان بیرون سرکار رفتن نداری از همین جور کارها توی خونه انجام بده و سرگرم باش، بعدم یه پیج بزن و پیشرفته کارکن

اینا مکانیسم دفاعی برای اجتناب و فرار  از تجربه احساسات دردناک و تلنبار شدنش روهم و رنج کشیدن ب ...

بله درست میگی ، بعد از اتفاق غم انگیز ادم خوب باید عزاداری کنه و خودشو خالی کنه و بعد به زندگی عادی برگرده و خودشو مشغول کنه

ولی وقتی اتفاق خاصی نیوفتاده ادم بااااید مشغول باشه

کار بیهوده کردن بهتر از بیکار بودنه

ادم وسواس فکری میگیره

خب برای خودت کاری دست و پا کن عزیزم، من رفتم برای خودم رنگ و قلمو خریدم روی بوم، چوب، سنگ ، پارچه هم ...

مرسی عزیزم بابت حرفات. دستم به هیچ کاری نمیره افسردگی شدید گرفتم از صبح تا شب تنهایی سر میکنم تحمل شلوغی ندارم.چپیدم تو اتاقم .همیشه دلم میخاست شاغل شم ولی نشد. خیلی دنبال کار آنلاین گشتم بازم نشد دست و دلم ب هیج کار دیگه ای نمیره 

بله درست میگی ، بعد از اتفاق غم انگیز ادم خوب باید عزاداری کنه و خودشو خالی کنه و بعد به زندگی عادی ...

عزیزم منظورم اینه که مثلا دعوایی با شوهریا فرزند شده آدم به جای تجربه احساسات دردناک این واقعه تلنبارشون کنه روهم مثلا برای خوب شدن حالش بره خرید یا فیلم ببینه یا ...

مرسی عزیزم بابت حرفات. دستم به هیچ کاری نمیره افسردگی شدید گرفتم از صبح تا شب تنهایی سر میکنم تحمل ش ...

خب دیگه یا باید بشینی تو خونه و کارای بیهوده ی قبلیت که باعث افسردگی شده رو ادامه بدی و حالتو بدتر کنی یا یه حرکتی بزنی و جدی باشی که بخوای از این اوضاع در بیای

اینو همیشه یادت باشه هیچکسی نیست که به داد ادم برسه این خودمونیم که باید کاری انجام بدیم و از بقیه هم کمک بگیریم🌹