2777
2789
عنوان

دلم میخاد فراموشی ابدی بگیرم راهی هست برای این کار؟

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 36 پست
ن نخوندم فقط میدونم ک احتیاج دارم همین الان همه چیو فراموش کنم ب سرم زده بپرم جلو ماشین یا میمیرم ی ...

اینجوری ممکنه قطع نخاع بشی و اصلا فراموشی نگیری🙄🤌

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا چجوریه.من برم این کارو برام میکنن

نهه

من خالم بهش شوک زدن

شوهرش جلو چشماش خودکشی کرده بود بخاطر ورشکست شدنشون

بعد لاینم بیمار شد 

توهم میزد ک همه میخوان بچه هاشو بکشن 

نمیتونستیم نگهش داریم بردنش تیمارستان بستری شد

و دختر خالم میگفت بهش دو یا سه بار شوکم زدن 

دقیق نمیدونم

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                 ۱۴۰۴/۴/۴ 🌱🦋
یعنی باز بر میگردن؟ ممکنه برام انجام ندن؟

آرع هی باید بری شوک بدی آرع شاید انجام ندن دیگع اون تشخیص دکتر هست ب من دارو داد گفت بهتر نشدی بیا بستری بشو و اون دستگاه شوک مرحله آخرع ک من نه دارو خوردم و نه دیگه رفتم

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
اره صبح تا شب مشغول شو، انقدر دغدغه های فیزیکی و روانی برای خودت ایجاد کن همه چی یادت میره جوری باش ...

مشکل من اینه هیچ کاری برای انجام دادن ندارم. از صبح توو خونم تا شب. برا همین نمیتونم ب چیزی فک نکنم. ن شغلی دارم ک حداقل با اون مشغول باشم ن چیزی‌ هرکاری میکنم فایده نداره فکر خودکشی زده ب سرم باز ب خدا میگم نمیخام بمیرم اگ میشه حافظمو پاک کن

یعنی آلزایمر بگیری اونوقت اسم خودت و آدرس خونتم یادت نمیاد گم میشی تازه تو حالت شدیدش یادشون میره چج ...

باورت میشه به نقطه ای رسیدم ک آرزومه اینجوری بشه ولی چیزی از اونی ک میخام یادم نیاد

میتونی یه خلاصه ای از گذششتو بگی؟

یه آدمی ۴ ساله تو زندگیمه همه جونمه. ک نمیتونم بهش برسم بین ما دونفر اونی ک عاشقه منم. وگرنه بود و نبود من براش مهم نیس خیلی پیش اومد ک ولم کرد رفت باز با التماس برش گردوندم. مجبورم ب زور کنارم نگهش دارم چون بدونش اصن نمیتونم نفس بکشم. تنها راحتی بتونم با نبودش کنار بیام یا مردنه یا اینه ک فراموشی بگیرم

نباید فراموشی بگیری باید حتی اون چیزهایی که وحشتناک هستن و تو ناخودآگاهت مدفونش کردی وحتی یادت نمیان  بیاریشون بالا و خشمتو به اون خاطرات احساس کنی تا زندگی خوبی داشته باشی وگرنه تا لب گور اونا نمیذارن خوب تصمیم بگیری و هرجا بخوان می کشوننت ، البته اینکار به روانکاو نیاز داره

اره صبح تا شب مشغول شو، انقدر دغدغه های فیزیکی و روانی برای خودت ایجاد کن همه چی یادت میره جوری باش ...

اینا مکانیسم دفاعی برای اجتناب و فرار  از تجربه احساسات دردناک و تلنبار شدنش روهم و رنج کشیدن بیشتر 

نباید فراموشی بگیری باید حتی اون چیزهایی که وحشتناک هستن و تو ناخودآگاهت مدفونش کردی وحتی یادت نمیان ...

مطمئنم تا لحظه ای ک زنده ام و نفس میکشم فراموش نمیکنم و عذابم میدن. برا همین نمیتونم تحمل کنم همچنین روزایی رو باید یا زنده باشم و زجر بکشم یا فراموشی بگیرم یا بمیرم  ک مورد اول رو نمیتونم اصن. فراموشی آرزومه اگ نشد مرگ بهترن گزینه اس