2777
2789
عنوان

دلم میخاد فراموشی ابدی بگیرم راهی هست برای این کار؟

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 36 پست
ن نخوندم فقط میدونم ک احتیاج دارم همین الان همه چیو فراموش کنم ب سرم زده بپرم جلو ماشین یا میمیرم ی ...

اینجوری ممکنه قطع نخاع بشی و اصلا فراموشی نگیری🙄🤌

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا چجوریه.من برم این کارو برام میکنن

نهه

من خالم بهش شوک زدن

شوهرش جلو چشماش خودکشی کرده بود بخاطر ورشکست شدنشون

بعد لاینم بیمار شد 

توهم میزد ک همه میخوان بچه هاشو بکشن 

نمیتونستیم نگهش داریم بردنش تیمارستان بستری شد

و دختر خالم میگفت بهش دو یا سه بار شوکم زدن 

دقیق نمیدونم

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                 ۱۴۰۴/۴/۴ 🌱🦋
یعنی باز بر میگردن؟ ممکنه برام انجام ندن؟

آرع هی باید بری شوک بدی آرع شاید انجام ندن دیگع اون تشخیص دکتر هست ب من دارو داد گفت بهتر نشدی بیا بستری بشو و اون دستگاه شوک مرحله آخرع ک من نه دارو خوردم و نه دیگه رفتم

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
اره صبح تا شب مشغول شو، انقدر دغدغه های فیزیکی و روانی برای خودت ایجاد کن همه چی یادت میره جوری باش ...

مشکل من اینه هیچ کاری برای انجام دادن ندارم. از صبح توو خونم تا شب. برا همین نمیتونم ب چیزی فک نکنم. ن شغلی دارم ک حداقل با اون مشغول باشم ن چیزی‌ هرکاری میکنم فایده نداره فکر خودکشی زده ب سرم باز ب خدا میگم نمیخام بمیرم اگ میشه حافظمو پاک کن

یعنی آلزایمر بگیری اونوقت اسم خودت و آدرس خونتم یادت نمیاد گم میشی تازه تو حالت شدیدش یادشون میره چج ...

باورت میشه به نقطه ای رسیدم ک آرزومه اینجوری بشه ولی چیزی از اونی ک میخام یادم نیاد

میتونی یه خلاصه ای از گذششتو بگی؟

یه آدمی ۴ ساله تو زندگیمه همه جونمه. ک نمیتونم بهش برسم بین ما دونفر اونی ک عاشقه منم. وگرنه بود و نبود من براش مهم نیس خیلی پیش اومد ک ولم کرد رفت باز با التماس برش گردوندم. مجبورم ب زور کنارم نگهش دارم چون بدونش اصن نمیتونم نفس بکشم. تنها راحتی بتونم با نبودش کنار بیام یا مردنه یا اینه ک فراموشی بگیرم

نباید فراموشی بگیری باید حتی اون چیزهایی که وحشتناک هستن و تو ناخودآگاهت مدفونش کردی وحتی یادت نمیان  بیاریشون بالا و خشمتو به اون خاطرات احساس کنی تا زندگی خوبی داشته باشی وگرنه تا لب گور اونا نمیذارن خوب تصمیم بگیری و هرجا بخوان می کشوننت ، البته اینکار به روانکاو نیاز داره

اره صبح تا شب مشغول شو، انقدر دغدغه های فیزیکی و روانی برای خودت ایجاد کن همه چی یادت میره جوری باش ...

اینا مکانیسم دفاعی برای اجتناب و فرار  از تجربه احساسات دردناک و تلنبار شدنش روهم و رنج کشیدن بیشتر 

نباید فراموشی بگیری باید حتی اون چیزهایی که وحشتناک هستن و تو ناخودآگاهت مدفونش کردی وحتی یادت نمیان ...

مطمئنم تا لحظه ای ک زنده ام و نفس میکشم فراموش نمیکنم و عذابم میدن. برا همین نمیتونم تحمل کنم همچنین روزایی رو باید یا زنده باشم و زجر بکشم یا فراموشی بگیرم یا بمیرم  ک مورد اول رو نمیتونم اصن. فراموشی آرزومه اگ نشد مرگ بهترن گزینه اس