2777
2789
عنوان

با آدم‌ سمی که......

75 بازدید | 4 پست

نه ولت میکنه نه میتونی ولش کنی چکار کنم؟

(شوهر)

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

💌سلام عزیزم

شخص مطمعنی هست که برای

💍بخت گشایی

💓بازگشت معشوق و رسیدن به معشوق

🍎شفا

💵رزق

💎شغل

🗝گره گشایی

🪄هدایت و عاقبت بخیری و خوشبختی

💞محبت زوجین

👼بچه دار شدن

⚜دور شدن افراد مزاحم و حسود و انرژی منفی از زندگیتون و دخالت نکردن افراد در زندگیتون

🌸آرام شدن شخص عصبی

♥️مطیع و عاشق کردن همسر

📖موفقیت در درس و آزمون استخدامی

و ختم برای اموات🕯

🔮و سایـــــر نیت‌ها

#ختم_قرآنی_مخصوص_نیتتون رو انجام میدن و به لطف خدا خیلی خیلی مجربه

با کمترین قیمت

پیوی تلگرامشون⇦ @naeb_maryam

آدرس اینستا⇦ naeb_maryam

قسمت جستجو یا همون ذره بین تلگرام سمت راست تلگرامتون 

ایدیشون رو بزنید براتون میاد.

نیتتون رو پیوی‌شون بگید.

والا من یه چیز بگم حمله میکنن بهم 😂 😂 😂  راحت برو بایکی دیگه هم باش

وجدانم اجازه نمیده

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عذابش روحی میدادمش 

چجوری