هفده روز فقط و فقط اب بخورم و چیزی بجز اب نخورم، چند کیلو تا اول مهر میتونم کم کنم؟
فقط یه عدد حدس تون رو بگید
غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید
ولی میتونید یه عدد حدس بزنید چند کیلو میشه کم کرد تو این مدت؟
غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیتونی همچین کاری بکنی عزیزم، خیالت راحت، ولی میتونی با کم خوری و تحرک ۳تا ۴ کیلو تو این مدت کم کنی ...
مرسی عزیزم🫂 شما میتونی همینجوری ی عدد بگی اگر کسی تونست اینکارو کنه چند کیلو کم میکنه؟
گلم شاید اولش اگر بدنت شل باشه وزن خوب کم کنی مثلا ۴ کیلو ولی بعدش متابولیسم بدنت متوقف میشه و عضله هات شروع به تحلیل رفتن میکنن چون پروتئین مصرف نمیکنی. من کلیپ همین رژیم رو تو یوتیوب دیدم
گلم شاید اولش اگر بدنت شل باشه وزن خوب کم کنی مثلا ۴ کیلو ولی بعدش متابولیسم بدنت متوقف میشه و عضله ...
مرسی عزیزدلم
شما میتونی یه عدد بگی اگر بتونم کم کنم حتی با تحلیل ماهیچه، چقدر میتونم کم کنم؟ 🥲