2777
2789
عنوان

محرمانه با همسران...

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 29 پست
نه اینطوری نگید، آخه بیشتر چیزایی که واسه شما مهم هستش واسه ما بی اهمیته

نه اونموقع ک مردا میخوان مخ بزنن خوب شنوا و دانا میشن

بعدش دیگه بی اهمیت میشن حرفا

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونوقت اینا که زنگ هم میزنن ۲ساعت فیکس حرف میزنن چی ان پس؟ 

درحالع مخ زدن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

منو همسرم دقیقا همون دوتا رفیقی هستیم که حرف هیچکس اندازه حرف خودمون رومون تاثیری نداره😍🙏ما بی نهایت باهم حرف میزنیم و رابطمون فراتر از همسره و این بی نهایت مهمه تو زندگی❤️❤️

مامان دوتا پسرم...سومی رو باردارم به نظرت جنسیتش چیه؟!😍❤️

اگه عاشق باشید،  باهم رفیق هم میشید

نا گفته نماند ک اینجور وقتا زن باید حسابی دل ببره

اونوقت مرد هم جذب میشه و با جون و دل گوش می‌کنه😁

کم پیش میاد مردی جذب نشه، اگه همسر شما جز اون دسته هست ک نمیشه 

حرفتون رو مفید و مختصر و محکم بهش بزنید که بتونه بفهمه 😂

البته من با دوست صمیمیمم روزی بالای یکساعت حرف میزنم😂اما شوهرم یچیز دیگس ... قشنگ میچسبه به وجودم حرفامون😅

مامان دوتا پسرم...سومی رو باردارم به نظرت جنسیتش چیه؟!😍❤️
کدوم مخ؟

اها راسی نمیدونستم شما چون ندارید نمیدونین چیه🫠