الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من کهدهمسرم مشکلی نداره چون کم حجم و ریزه میزه مدر عوض ایشون چهارشونهدو قد بلند😂😂اگه قهر باشیم برای آشتی منو مث بچه ها مینشونه رو پاش،جالب ترش اینه که ازش بزرگترم سه چهار سال
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
اگه طرف باربی باشه که راحته اما اگه طرف اندازه فریزر خونمون باشه معلومه شوهره پاش میشکنه از اهن که ن ...
دلم میخواست اینو شما اون وقتایی که یکی از خانمای همکار همسرم مدام به من میگفت شما قد کوتاه ها شما قد کوتاه ها شما بوذی بهش میگفتی اونجا من که خیلی مدارا کردم شکر خدا قطع ارتباط شدیم به خاطر رفتنشون از شهرمون