2777
2789
عنوان

سوالم مهم نیست اما برام پیش اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 24 پست
شما مجرد بودین ک از همسرتون بزرگترین یا مطلقع

مجرد مهربان یه مجرد لاغر عینک قطور😂😂شاغلم نبودم حتی ،ازیه خونواذه معمولی و متوسط ،اگه براتون سوال پس عاشق چیت شد تا بهت بگم😂😂

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجرد مهربان یه مجرد لاغر عینک قطور😂😂شاغلم نبودم حتی ،ازیه خونواذه معمولی و متوسط ،اگه براتون سوال ...

میشه بگی

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
‌دارم یک فیلم میبینم  بعد دختره تا میخاد فقط با پسره حرف بزنه میپره میره رو پاش میشینه  ...

وای وای وای وای فیلم بد نبینیا زشته😄

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
میشه بگی

بله عزیزم،ما به هم معرفی شدیم حتما یه سری از خصوصیات منو به ایشون گفته بوذن و در ملیات راضی بودن مرحله بعد  مادرشون ازم اجازه گرفت که گوشیو بده به پسرش،ایشون هم اولین بار عاشق صدام شدن و بعد کم کم یخا شکست داستان ما خیلی قشنگه البته به نظر خودم من دوبار ایشونو رد کردم ولی بعد با پافشاری خودشونو خونوادشون بهشون مثبت دادم و الان بیشتر از نه ساله که زیر یک سقفیم😄

بله عزیزم،ما به هم معرفی شدیم حتما یه سری از خصوصیات منو به ایشون گفته بوذن و در ملیات راضی بودن مرح ...

خوشبخت بشین و ماندگار باشبن 

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
خوشبخت بشین و ماندگار باشبن 

سلامت باشین عزیزم برای شمام ارزوی خوشبختی دارم