2777
2789
عنوان

قطع رابطه باخانواده همسر

244 بازدید | 22 پست

وقتی با خانواده شوهر(پدر ومادر و برادر)قطع رابطه باشیم اگه یکی از اقوام فوت کنه چکار کنیم

باید بریم یانریم؟

من سالها با مشکلات زندگیم دست و پنجه نرم کردم و هرچی داشتم و نداشتم گذاشتم وسط برای مشکلی که برای خانوادش پیش اومدو هیچوقت خودمو غریبه ندونستم اما سر یه سری مسایل پدر شوهرم خیلی در حقم قدرشناسی کرد و درحقیقت مفت منو فروخته منم دیگه طاقتش نیومد و قطع رابطه کردم

الان هشت ماهه اما مثلا دایی و عمو وخاله و اینارو اگه میدیدم مثل سابق باهاشون برخورد میکردم و میگفتم حساب هرکس جداست

الان یه جوون فوت کرده مون میخاستم برم برای تسلیت اما دایی و خاله همسرم گفتن اگر باخاهرما مشکل داره با ما هم صنمی نداره و واسه چی میخاد بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر تاپیک زدی عزیزم 

بی خیال بنظرم نرو وقتی گفتن نیا یعنی احترام قائل نشدن . مگر اینکه قبلا لطف هایی در حقت کرده باشند 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

خب وقتی اونطوری گفتن چراخودتوکوچیک کنی

خب من باخودم میگم من کاری که فکرمیکنم درسته انجام بدم

هرکی شخصیت خودشو نشون میده با برخوردش

فقط میخاستم بدونم اونایی که قطع رابطن میرن تو اینجور مواقع؟

عزیزم الکی خودتو کوچیک نکن اوناقبل از اینکه فامیل تو باشن فامیل اونان پس مطمثن باش طرف اونان و شمارو کم محل میکنن

منم تقریبا شرایط شمارو داشتم واتفاقا دوسه بار تو مراسماشون رفتم انقد بی محل کردن که قسم خوردم دیگه هیچوقت نرم

چقدر تاپیک زدی عزیزم  بی خیال بنظرم نرو وقتی گفتن نیا یعنی احترام قائل نشدن . مگر اینکه قبلا ل ...

عاره همه شون بمن خوبی کردن و بد نکردن جز خانوادش

منم واسه همین دوس داشتم برم

ضمن اینکه واقعا از مرگ این جوون خیلی ناراحت شدم

عاره همه شون بمن خوبی کردن و بد نکردن جز خانوادش منم واسه همین دوس داشتم برم ضمن اینکه واقعا از مر ...

پس چرا الان گفتن نری ؟ 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

عزیزم الکی خودتو کوچیک نکن اوناقبل از اینکه فامیل تو باشن فامیل اونان پس مطمثن باش طرف اونان و شمارو ...

خب مامانم اینا برای تشییع رفتن فردا هم میرن مسجد

کسی بالونا بی محلی نکرده

خیلی سخته شرایطم

همه ش فکر میکنم اگر برای پدر و مادرش پیش بیاد چی

واسه اونام نرم؟