2777
2789
عنوان

قطع رابطه باخانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 22 پست
پس چرا الان گفتن نری ؟ 

منظورشون این بوده اشتی کنم

به شوهرم گفتن ازین شرایط استفاده کن و اشتی بده

ولی انقدر اذیتم کردن که نمیتونم ببخشمشون دیگه

متاسفانه عوض نمیشن

من دلم میخاد اشتی کنم تاتواینجور مواقع انقدر سردرگم نباشم ولی رفت و آمدم نکنم

دوری ودوستی

اما همسرم میگه اگر اشتی کنی از فردا هی میخان بگن چرا نمیاد خونمون

منظورشون این بوده اشتی کنم به شوهرم گفتن ازین شرایط استفاده کن و اشتی بده ولی انقدر اذیتم کردن که ...

خیلی سخته درک میکنم من شرایطی مشابه دارم اونا چندبار خواستن آشتی کنن ولی من نذاشتم چون میدونم عوض نمیشن دقیقا امشب برا همین موضوع خیلی ناراحتم من همسرم خیلی خوبه ولی خانواده مهمه و موثره دوست ندارم اختلاف بین همسرم و اونا بیفته ...

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته درک میکنم من شرایطی مشابه دارم اونا چندبار خواستن آشتی کنن ولی من نذاشتم چون میدونم عوض نم ...

یعنی اشتی نکردی؟

میدونی دقیقا اینام خیلی سعی دارن منو برگردونن ولی شوهرم میگه اونا هیچوقت عوض نمیشن اگه تحملشونو داری اشتی کن وگرنه لازم نیست هیچوقت ببینیشون

ولی من ازین میترسم اگه براشون اتفاقی بیوفته اونموقع چکار کنم

یعنی شوهرمو تو داغ مامان و باباش تنها بزارم؟

برای همین میخاستم دوری دوستی باشه

یعنی اشتی نکردی؟ میدونی دقیقا اینام خیلی سعی دارن منو برگردونن ولی شوهرم میگه اونا هیچوقت عوض نمیشن ...

از طرفی اگه نرم و دراینده باز میونمون درست بشه بر فرض محال نمیتونم توچشم خانواده این پسر جوون که فوت شده نگاه کنم

یعنی اشتی نکردی؟ میدونی دقیقا اینام خیلی سعی دارن منو برگردونن ولی شوهرم میگه اونا هیچوقت عوض نمیشن ...

من قهر نیستم ولی سرد شدن چون میدونن منو درگیر مشکلات خودشون میکنن. منم سردم باهاشون یادم نمیاد کی اومدن خونم منم یکساله نرفتم خونشون مقصر هم زن بابای همسرم بود میونه مارو خراب کرد 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

من قهر نیستم ولی سرد شدن چون میدونن منو درگیر مشکلات خودشون میکنن. منم سردم باهاشون یادم نمیاد کی او ...

اهان

ای کاش بااینام میشد سرد بود‌حدوسط ندارن

یا باید خیلی قاطی باشن یا مثل الان کلا نباشن