2777
2789
عنوان

به وقت مشاوره 🌱🤍 ( پرسش و پاسخ برای بچهای کنکوری ) 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 44 پست
سلام من پایه یازدهمم  امسال امتحانات نهایی شده و من اصلااااا نمیدونم چیکار کنم چجوری بخونم چجو ...

سلام ؛ جهت مشاوره و برنامه ریزی میتونین درخواست دوستی بدین ✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از مطالعه خسته شدم چطور وادار کنم خودم رو فقط این ۲ ماهاو بخون تموم بشه ؟؟ هرچی بخودم میگم اما دیگه ...

این یه سوال کلی است ؛ یه جمله بهتون میگم امیدوارم به دردتون بخوره : یا انجامش بده یا برو بمیر :) ✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

برای اردیبهشت اماده نیستم کنکورش اما ثبت نام کردم میخوام نرم فقط تیر رو برم میترسم خانوادم باهام مخالفت کنن چکار کنم؟ چون میدونم اردیبهشت برم تموم اعتماد ب نفسم میریزه

برای اردیبهشت اماده نیستم کنکورش اما ثبت نام کردم میخوام نرم فقط تیر رو برم میترسم خانوادم باهام مخا ...

سلام ؛ این یه فرصته که با سوالات و کنکور آشنا بشین ؛ به نظر بنده از دید تلنگر و فرصت بهش نگا کنین و بهتره شرکت کنین ✅

توی تست کندم چیکار کنم؟

حال دوران گر دو روزی بر مراد ما نرفت                          داِما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🙂💚🫂.                 یک معلم کنکور دارم بمون گفت وضعیت شما مثل یک خانم بردار شاید برای شما خنده دار باشه اما واسه ماها تنها امید به روز های بهتر همین کنکور .🌌🥲                                  بهمون گفت شما نه ماه باید از بچتون مراقبت کنید نباید خسته شید مگه میشه یک مادر بگه الان دیگه خستم ؟ دیگه بچم رو نمیخوام؟ ممکن اگه مراقب بچش نباشه بچش اسیب ببینه                                                                    مگه میشه ورزش سنگین کنه؟ مگه میشه دیگه مراقب بچش نباشه؟ ممکن بچش سقط شه .💔🥺                          بهمون گفت نتیجه کنکورتون مثل بچتون چون تا اخر عمرتون باهاش زندگی میکنید همینه نتیجه کنکورتون یک روزی دستتون رو میگیره درست مثل بچتون.🥲.                  بهمون گفت نه ماه خوب مراقبش باشید.                          دعا کنید برام بتونم مراقبش باشم.🙂❤️                          دعا کنید بچم سقط نشه.🙂♥️
توی تست کندم چیکار کنم؟

سعی کنید تنها یکبار صورت سوال رو بخونین و سریع رد بشین ؛ اگه متوجه شدین سراغ گزینه ها برید و همین ترفند رو انجام بدین و در غیر این صورت دوباره صورت سوال رو بخونین ؛ تست زماندار بزنین و معمولا برای تست بیش از ۹۰ ثانیه وقت نزارین ✅

#تلنگر

زمانی که اهداف‌ تان را می‌نویسید، از مغزتان انواع مطالب جدید، عقاید انرژی‌ زا و طرح‌ های مختلف تراوش خواهد کرد. اینها خبرهای خوبی هستند، اما اگر آنها را ضبط یا مرور نکنید، بهترین نقشه‌ ها و طرح‌ های شما به دست فراموشی سپرده خواهند شد ...

تسلیم نشو!❤️‍🔥
تلاش کن!
اگر شکست خوردی بازم تلاش کن!
برای چیزی که دوستش داری،🚵‍♀🚵
برای هدفی که تلاش می کنی،
برای آرزویی که میخوای به دستش بیاری تسلیم نشو!
و هر روز و هر ساعت بیشتر تلاش کن تا هی قوی تر بشی!🏋‍♂🏋‍♀
نزار هیچ کسی باعث بشه تسلیم بشی!
اگر هدف چیزی هست که دوستش داری و آرزوت بوده،🪐🌈
پس به دستش بیار!
 تو میتونی…💫🔥
هرچی تلاش کردی،
هرچی شکست خوردی مهم نیست!🍂🍃
باز هم تلاش کن
و باز هم شکست بخور🏃‍♂🏃‍♀
 اما این بار، سخت تر شکست بخور
تا روزی که ببینی موفق شدی✌️
 اما هیچ وقت تسلیم نشو💪
اگر به خودت و باورهات و خدا ایمان
داری،مطمئن باش که میتونی… 

آبجی میشه ج بدی دیگه تمدید نمیشه؟؟ 

سلام ؛ بعید میدونم تمدید بشه ✅