اینجا سوالات مربوط به امتحانات نهایی و کنکور ؛ نحوه مطالعه ؛ معرفی کتاب کار و فیلم آموزشی میتونین بپرسین ؛ من و دوستم جوابگو هستیم ؛ پیشاپیش مرسی که صبوری میکنید ✅
ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
برای اردیبهشت اماده نیستم کنکورش اما ثبت نام کردم میخوام نرم فقط تیر رو برم میترسم خانوادم باهام مخالفت کنن چکار کنم؟ چون میدونم اردیبهشت برم تموم اعتماد ب نفسم میریزه
حال دوران گر دو روزی بر مراد ما نرفت داِما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🙂💚🫂. یک معلم کنکور دارم بمون گفت وضعیت شما مثل یک خانم بردار شاید برای شما خنده دار باشه اما واسه ماها تنها امید به روز های بهتر همین کنکور .🌌🥲 بهمون گفت شما نه ماه باید از بچتون مراقبت کنید نباید خسته شید مگه میشه یک مادر بگه الان دیگه خستم ؟ دیگه بچم رو نمیخوام؟ ممکن اگه مراقب بچش نباشه بچش اسیب ببینه مگه میشه ورزش سنگین کنه؟ مگه میشه دیگه مراقب بچش نباشه؟ ممکن بچش سقط شه .💔🥺 بهمون گفت نتیجه کنکورتون مثل بچتون چون تا اخر عمرتون باهاش زندگی میکنید همینه نتیجه کنکورتون یک روزی دستتون رو میگیره درست مثل بچتون.🥲. بهمون گفت نه ماه خوب مراقبش باشید. دعا کنید برام بتونم مراقبش باشم.🙂❤️ دعا کنید بچم سقط نشه.🙂♥️
سعی کنید تنها یکبار صورت سوال رو بخونین و سریع رد بشین ؛ اگه متوجه شدین سراغ گزینه ها برید و همین ترفند رو انجام بدین و در غیر این صورت دوباره صورت سوال رو بخونین ؛ تست زماندار بزنین و معمولا برای تست بیش از ۹۰ ثانیه وقت نزارین ✅
ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
زمانی که اهداف تان را مینویسید، از مغزتان انواع مطالب جدید، عقاید انرژی زا و طرح های مختلف تراوش خواهد کرد. اینها خبرهای خوبی هستند، اما اگر آنها را ضبط یا مرور نکنید، بهترین نقشه ها و طرح های شما به دست فراموشی سپرده خواهند شد ...
تسلیم نشو!❤️🔥 تلاش کن! اگر شکست خوردی بازم تلاش کن! برای چیزی که دوستش داری،🚵♀🚵 برای هدفی که تلاش می کنی، برای آرزویی که میخوای به دستش بیاری تسلیم نشو! و هر روز و هر ساعت بیشتر تلاش کن تا هی قوی تر بشی!🏋♂🏋♀ نزار هیچ کسی باعث بشه تسلیم بشی! اگر هدف چیزی هست که دوستش داری و آرزوت بوده،🪐🌈 پس به دستش بیار! تو میتونی…💫🔥 هرچی تلاش کردی، هرچی شکست خوردی مهم نیست!🍂🍃 باز هم تلاش کن و باز هم شکست بخور🏃♂🏃♀ اما این بار، سخت تر شکست بخور تا روزی که ببینی موفق شدی✌️ اما هیچ وقت تسلیم نشو💪 اگر به خودت و باورهات و خدا ایمان داری،مطمئن باش که میتونی…