اینجا سوالات مربوط به امتحانات نهایی و کنکور ؛ نحوه مطالعه ؛ معرفی کتاب کار و فیلم آموزشی میتونین بپرسین ؛ من و دوستم جوابگو هستیم ؛ پیشاپیش مرسی که صبوری میکنید ✅
ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
سلام من در طول سال به فقط دوازدهم رو خوندم و کمی پایه ولی تو یه سری درسا اوضاعم خوبه خداروشکر ...
سلام عزیزم ؛ شما فقططططط به کنکور امسال فکر کنین ؛ هرچی دارین بزارین ؛ با توجه به شرایطتون میتونین قبول بشین ؛ توکل به خدا پیش برین و این چند ماهو بترکونین 😍✅
ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود . نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
سلام من مشاورم میگه ازمون شرکت نکن نا ۱۰و۱۱ رو بخونیم توی تابستون بعداز مهر ازمون شرکت کن الانم یازد ...
سلام ؛ قطعا مشاورتون از شرایطتون خبر داره و بهتر میتونن تصمیم بگیرن ؛ اگر پایتون ضعیفه بهتر همون سال دوزادهم آزمون بدین و فعلا نحوه مطالعه و تست زنی و این مسائل رو یادبگیرین ✅