2777
2789
عنوان

به وقت مشاوره 🌱🤍 ( پرسش و پاسخ برای بچهای کنکوری ) 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 44 پست
سلام  من در طول سال به فقط دوازدهم رو خوندم و کمی پایه ولی تو یه سری درسا اوضاعم خوبه خداروشکر ...

سلام عزیزم ؛ شما فقططططط به کنکور امسال فکر کنین ؛ هرچی دارین بزارین ؛ با توجه به شرایطتون میتونین قبول بشین ؛ توکل به خدا پیش برین و این چند ماهو بترکونین 😍✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رشتم تجربیه مثلا کسی که صفره از الان بخواد بخونه میتونه؟رتبه در حد۵_۶هزار بیاره؟

معجزه باید صورت بگیرد .... ✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

بعد یه سوال دیگه ...اگه من نهایی معدل بالای نوزده بگیرم ولی درصدای کنکورم مثلا زیر پنجاه باشه میتونم ...

به طور کلی بله ✅

سلام ؛ انشالله که حال دلتون خوب باشه همیشه ؛ به این فکر کنین که بعدش بیاین اینجا و بگین فلان جا فلان ...

مرسی عزیزم ان شالله  

خیلی ممنونم ایشالله خیر ببینی ک بچه هارو راهنمایی میکنی

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
سلام من مشاورم میگه ازمون شرکت نکن نا ۱۰و۱۱ رو بخونیم توی تابستون بعداز مهر ازمون شرکت کن الانم یازد ...

سلام ؛ قطعا مشاورتون از شرایطتون خبر داره و بهتر میتونن تصمیم بگیرن ؛ اگر پایتون ضعیفه بهتر همون سال دوزادهم آزمون بدین و فعلا نحوه مطالعه و تست زنی و این مسائل رو یادبگیرین ✅

سلام عزیزم بهترین ویدیو آموزشی برای فیزیک دهم چیه 

سلام ؛ اساتید زیادی هستن ؛ میتونین از چند استاد یک جلسه فیلم ببینید و تصمیم بگیرین کدوم براتون بهتره و نتیجه میده ✅

مرسی عزیزم ان شالله   خیلی ممنونم ایشالله خیر ببینی ک بچه هارو راهنمایی میکنی

زنده باد ✅

با پایه متوسط بنظرت نهایی سختی که از پارسال داریم میشه ۱۷.۵یا ۱۸ آورد؟ از الان بخوام شروع کنم برای ج ...

یعنی پارسال خوندم ی چیزایی یادم میاد ، با این حال میشه امید داشت ۱۸ شد؟ چکار کنم همه رو بالای ۱۸ بشم؟چطور بخونم این حجم رو در ۴۴ روز؟

شما رتبتون چند بود فیلم هم استفاده کردین؟ چند ماه خوندین؟

سلام  ؛ دانشجو پرستاری روزانه هستم ؛ فیلم استفاده نکردم ؛ میانگین مطالعه ۶ ساعت ✅

با پایه متوسط بنظرت نهایی سختی که از پارسال داریم میشه ۱۷.۵یا ۱۸ آورد؟ از الان بخوام شروع کنم برای ج ...

اره ؛ توکل به خدا ✅