2777
2789

برای صحبت و آشنایی بیشتر با ماشین اومدن دنبالم

جلسه پنجم  آشنایی بود ولی  دومین بار بود خودشون باماشین میومدن

موقع برگشت که خواستن منو پیاده کنن ، پشت چراغ قرمز بودیم ، گفتن اینجا که خطر داره برم اون دست خیابون واستم

منم اصلا معذب و نا آروم بودم  انگار می خواستم زودتر پیاده شم، واقعا نمیدونم چرا یه دفعه وسوسه شدم گفتم خب تا چراغ قرمزه من پیاده بشم

همین درو باز کردم یهو سبز شد

منم هول شدم سریع خداحافظی کردم و از خیابون رد شدم

دوست دارم بدونم خیلی زشت شد یا نه

چه فکری طرف میکنه از این کار؟

یعنی فهمیده به خاطر استرس بوده

حرکتتون قشنگ نبوده و بهتره عذرخواهی کنید و علت رو توضیح بدید 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی مهم نیست

من فکر کردم اون بدبخت کاری کرده

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

چی بگم  دیگه رفته  بعدا بگم استرس داشتم؟ بدتره که این دلیل

دلیل رو استرس نگو 

ساده پیام بده بگو امیدوارم براتون زود پیاده شدن من سوتفاهم نشه 

همین 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اتفاق مهمی نبوده بستگی به آدمش داره چجوری برداشت کرده باشه به نظرم به روت نیار 

دوستان عزیز وقتی همسرتون جواب تلفنتون رو نمیده و یا تلفنش خاموشه لزوما در حال خیانت نیست .شاید،گوشیش رو جایی جا گذاشته یا شارژ موبایلش تموم شده...وقتی یه خانم با تیپ خفن می بینی،لزوما اون آدم فاسد نیست ! ... وقتی توی سالن انتظار فرودگاه یه مرد سیه چهره لاغر رو میبینی که زیر چشمش گود رفته و داره چرت میزنه لزوما اون یه معتاد نیست. شاید یه آدم زحمتکشه که دوشبانه روزه نخوابیده و برای یه لقمه نون رفته اونور مملکت و خسته و کوفته برگشته... این که یه آدم توی کوچه داره دادو بیداد میکنه و بدو بیراه میگه لزوما آدم بی فرهنگی نیست،شاید اون روز سختی رو گذرونده،روزی که ممکنه برای هرکدوم از ما پیش بیاد.چه خوبه که راجع به دیگران و خصوصا دوستان خودمون راحت قضاوت نکنیم چون ممکنه راجع به خودمون هم همینطور قضاوت بشه... 🌺 

چقد سخت میگیری 🗿

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌