2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 56 پست
از یه طرف میگم نمیارم بزار هر چی میخوان بگن از طرفی میترسم سنم بره بالا بعدا پشیمون بشم  

برای حرف اونا نمیگما ولی سنت بالا بره پشیمون میشی

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اتفاقا گفتم این تفکر برای دوره جاهلیت و ادمهای سطح پایینه 

خوب دیگه زدی تو دهنش.بازم گفت بازم بزن تو دهنش قشنگ واضح. اگه دوست داری بچه بیار اگه نه برا حرف مردم نکن خود باید دلت باشه.

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با دکتر و هزار تا رژیم برای دختر دار شدن  دختر اولم را به دنیا اوردم ،و بعدش هم خدا بهم با ف ...

جاری منم انگار ولیعهد اورده بچش گریه میکرد میخواست بازی کنه محکم تو بغلش نگه داشته بود زمین نمیداشت میگفت اینا لهش میکنن 

اینا تو خانواده خودشون هم بخاطر جنسیتشون تحقیر شدن که این افکارو دارن 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
اگه سومی هم دختر شد چه می‌کنی ؟! هیچ روشی صد در صد و قطعی تعیین کننده جنسیت نیست 

چرا ای وی اف صد درصده فقط بارداری ممکنه درصدش پایین باشه یعنی چند بار انجام بشه تا باردار بشیم ولی جنسیت صد در صده 

جاری منم انگار ولیعهد اورده بچش گریه میکرد میخواست بازی کنه محکم تو بغلش نگه داشته بود زمین نمیداشت ...

وااای چقدر اعصاب خورد کن ، 

اره واقعا چون خودشون تحقیر شدن فکر میکنن جنس دوم هستن و پسر جنسیت مهم و اوله

لایک نکنید😜

پس صدرصد بیار چون شوهرت هم میخواد  وقتی امکانات هم داری چرا میترسی چن سالته‌؟

۳۶ 

نمیدونم شوهرم چون میبینه راضی نیستم میگه پرستار میگیریم براش ولی بازم دردسر داره 

چرا ای وی اف صد درصده فقط بارداری ممکنه درصدش پایین باشه یعنی چند بار انجام بشه تا باردار بشیم ولی ج ...

من اینطوری شنیدم ،از حرفهاتون مشخصه که خودتون هم تمایل دارین پس انجامش بده ایشالا خدا یک پسر ناز نصیبتون کنه 🙏

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

حالااا پسراشون قرار نخست وزیر تاجر بشن ک ادم حسادت کنه 

دوتاشون که واقعا پسرای بی ادب و اراذلی دارن یکی از جاریام همیشه بهم میگفت تا پسر نداشته باشی انگار بچه نداری و همیشه مسخره میکرد الان با شوهرش مشکل داره همین پسرش به شوهرش میگه طلاقش بده بره یعنی اصلا با مادره خوب نیست بقیه شونم فعلا کوچیکن ولی اینده شون از الان مشخصه