2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 56 پست

من اولین بچه ام پسر بود خانواده شوهرم هی نشستن پا شدن وای چ حیف پسره کاش دختر بود ما دتتر دوست داریم دختر دار میشدی برات سرویس طلا میخریدیم سر تا پای خودت و بچه تو از طلا میکردیم ....من نادونم ک کلا هیچی بل نبودم روش جلو گیری ....دقیقاا بعد چهل روز از زایمانم دوباره حامله شدم اینبار دختر ....هیچی جز جیغ داد بچه و اعصاب خوردی نبوده تا الان برام ی روزم خانواده شوهر کمکم نکردن هیچ پولهای شوهرم خوردن الان بیکار و بی پول و کلی قرض با دو تا بچه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کاری نکن توروخدابخاطر حرف جاری خدتو تباه نکن خب جاری ازاسمش معلومه بدخواهه البته بعضیاشون اینجورین ن همه

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌

اگ خودت دوست داری حتمن سومی رو بیار ک بعدن پشیمون نشی

ولی اگر بخاطر حرف دیگرانه اصلن این کارو نکن

چون حرف دیگران تمومی نداره.....

تا وقتی بچها بزرگ بشن.تو تمام مراحل زندگیشون ...ازدواج کنن  یا هرچی همچنان حرف میزننن

شما هم بگو در جوابشون: مهم درست تربیت کردن و رسیدگی بهشونه

نه جنسیتشون

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
اره راستش چون هر بار که میبینمشون همین حرفا رو میزنن تاثیر داره  و اینکه همسرمم دوست داره ولی ...

پس صدرصد بیار چون شوهرت هم میخواد 

وقتی امکانات هم داری چرا میترسی

چن سالته‌؟

خدایا شکرت🖤
هزینش تقریبا چقدره؟ 

نمیدونم ولی ای وی اف ساده یه نفر گفت تقریبا پنجاه میلیون این برا اوناییه که بچه دار نمیشن و براشون فرق نداره جنسیت چی میشه

اونا که تعیین جنسیت میکنن خیلی بیشتره هزینه ش

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
واقعیتش اینه که خودم اصلا دوست ندارم احساس میکنم سه تا زیاد باشه

واقعا انقد اهمیت داره حرف مردم واست؟

بیخیال زندگی تو بکن...

اطرافیان ما که برعکس مد کردن تک فرزندی ، من خودم تک فرزند بودم والا دمده بود برام 🙂  تازه اگه سزارین نبودم چهارمی هم شاید میاوردم! 

همه جام حرفه پشت سرم، دهن مردم نمیشه بست

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
پس با توجه به امکانات شما جاریتون از روی حسادت گفته توان و نیروی بچه سوم رو بگذارید روی اون دو تا، ...

واقعا دخترای من همه جور امکاناتی دارن از کلاس های مختلف و ساز و وسایل و اتاق جداگانه و امکانات تا مسافرت و خوراک و پوشاک و ... که اونا حتی برای پسرهاشون که کلی پزشو میدن حتی یک درصدشو نتونستن فراهم کنن یعنی حتی تو ظاهر هم قابل مقایسه نیستن ولی خب متاسفانه این قضیه رو کردن نقطه ضعف یا بهونه هر بار بهم میگن و هر دفعه هم من جواب منطقی میدم ولی فایده نداره 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
نمیدونم ولی ای وی اف ساده یه نفر گفت تقریبا پنجاه میلیون این برا اوناییه که بچه دار نمیشن و براشون ف ...

زیاد گفتن بهش ، من خودم انجام دادم چند سال قبل ۱۰ تومن شد،  دوستم همین قبل عیدی رفت حدود ۲۰،۲۵ معمولیش میشد؛ با تعیین جنسیت ۴۰ تا ۵۰

تازه مرکز خصوصی

حوصله دولتی داشته باشی کم تر هم میشه

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
بزار بگن ولشون کن الان عمه منم ۲ تا دختر داره سر همین موضوع اذیتش میکردن ولی نیورد

از یه طرف میگم نمیارم بزار هر چی میخوان بگن از طرفی میترسم سنم بره بالا بعدا پشیمون بشم 

واقعیتش اینه که خودم اصلا دوست ندارم احساس میکنم سه تا زیاد باشه

ببین سه تا که زیاد نیست اگه خودت دوست داشته باشی ، اگه خوب بزرگشون کنی و یادشون بدی پشت هم باشن هم بعدا خیلیییییی بدرد هم میخورن ولی به دل خودت فکر کن ، اینکه توان جسمی داری ، اعصاب و حوصله داری .

اینکه توانش رو نداشته باشی و فقط برای بستن دهن اونا بیاری خوب نیست ، چون اگه بیاری هم تموم نمیشه ، الان هر دوتا بچت دخترن با هر دو شون یه مدل رفتار میشه ولی ممکنه یه پسر داشته باشی با اون کلا یه جور دیگه رفتار کنن ، اون وقت شاکی بشی که بین بچه هام فرق میذارن و دخترام رو کمتر تحویل میگیرن ، البته شاید هم اینجوری نشه بالاخره خودت بهتر میشناسیشون

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
واقعا دخترای من همه جور امکاناتی دارن از کلاس های مختلف و ساز و وسایل و اتاق جداگانه و امکانات تا مس ...

اونا متوجه شدن این نقطه ضعف شماست

اگر واقعا پذیرش کنید دختر و پسر هیچ فرقی ندارن کسی نمی تونه شما رو بهم بریزه

روی خودتون کار کنید 

اون جاری که گفت همه آرزوی پسر دارن بگو این آرزوی جنوب شهری هاست.بر اینکه پسر براشون کار کنه نون بیار ...

اتفاقا گفتم این تفکر برای دوره جاهلیت و ادمهای سطح پایینه 

عزیزم ببین به عوارضش نمی ارزه ای وی اف. برا اونی خوبه که بچه نداره. من نتونستم دیگه بچه دار شم. و فقط یه پسر دارم. به جز ای وی اف انواع درمانها رو رفتم و آنقدر دارو خوردم الان انواع بیماریها رو گرفتم. فقط برا اینکه خواهرشوهرام سرکوفت میزدن که دختر هر کی نداره هیچی نداره. خیلی کشیدم از زخم زبوناشون.الان نه تنها دختردار نشدم بلکه چند بیماری هم از اون داروهای فراوان گرفتم. تازه چون موفق نشدم بیماری اعصاب و افسردگی هم گرفتم. نکن عزیزم این کار رو. 

من بخاطر خودم سومی رو آوردم در حالی که همه میگن میخواستی چکار

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️