2777
2789

پسرم دو ماهشه با شیر من سیر نمیشه انگار شیرخشک هم بهش میدم،یه ساعت شیر خودمو بخوره بعدش گریه میکنه از دهنش درش بیارم

چی بخورم شیرم کیفیتش بره بالا سیر بشه زود نفاخ هم نباشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد هر وعده ی غذایی تخم شوید، زیره  و رازیانه هر کدام یک قاشق چایخوری رو دم میکردم و با کمی نبات میخوردم 

روزانه دو عدد کپسول گیاهی شیرافزا که داروخانه ها دارن میخوردم 

فرنی با شیر محلی و آرد برنج میپختم و عصرانه میخوردم 

ابگوشت، کله پاچه، دلستر، ماکارونی ، پنیر پیتزا ، نسکافه، سوپ قلم ، و پلو ماش شدیدا شیر رو پر چرب و زیاد میکنه 

اینا توصیه های مامانم بود و من مصرف میکردم و خدا رو شکر خیلی شیرم زیاد بود ، انشااله که به کارتون بیاد 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

من کره عسل میخوردم.

عصاره گوشت و ابگوشت.اگه میخوای زیاد بشه شیرت ابمیوه های طبیعی مثل سیب و اناناس

اگ میخای چرب بشه و سنگین بشه کره و چیزهای چرب

ولی اگ نی نی همش میخاد شیر بخوره فکر نکن همش گرسنشه!!

یکی از علتهاش اینه که احساس ارامش داره تو بغلت.مکیدن رو غریزی دوست داره.دل درد یا معده درد داره ک با مکیدن تاحدودی دردش کم میکنه.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بعد هر وعده ی غذایی تخم شوید، زیره  و رازیانه هر کدام یک قاشق چایخوری رو دم میکردم و با کمی نبا ...

ممنون عزیزم،،،اون چندتا رو باهم دم میکردین یا جدا جدا؟

پسر من نفخ هم داره هااااا هیچکدوم نفخ رو زیاد نمیکنه؟

من کره عسل میخوردم. عصاره گوشت و ابگوشت.اگه میخوای زیاد بشه شیرت ابمیوه های طبیعی مثل سیب و اناناس ...

دوست دارم آبمیوه زیاد بخورم ولی همشون نفخ دارن حتی سیب و آناناس

ولی پسر من وقتی شیرخشک میخوره اکثرا سیر میشه و آروم پس حس میکنم مشکل از شیرمه

منظورتون از شوید خود سبزیشه؟یا قرصی چیزیش هست؟

خود سبزی به جای پلو سفید شوید پلو درست کن خامش خوشمزه نیست کلا سبزی پلو یا آش با سبزی زیاد یا قورمه سبزی و....هر چی سبزی پخته داره شیر رو زیاد میکنه خورشت کرفس چون سبزی نعناست هم سبکه هم برای شیرت خوبه به غذاهات زیره بزن هم خوشمزه میشن هم سبک        شوید نعنا زیره پونه اینا سبزی هایی هستن که اگه هر روز یکیشون تو وعده غذایی زن شیرده باشه بچه هیچ وقت نفخ نمیکنه رفلاکس نمیشه