2777
2789
عنوان

به یاد تاپیک عید : عجیب ترین مسائلی که تو زندگیتون دیدین چی بوده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 81 پست
خوب این تقصیر ما خانوما هست مثلا میگه خونه دارم،ماشین دارم،شغلم ابن حقوقم اینه باید برای همتون ازش ...

دقیقا 

منه احمق بهش اعتماد کردم 

آخ که اگه برمیگشتم به ۱۰سال پیش

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا  منه احمق بهش اعتماد کردم  آخ که اگه برمیگشتم به ۱۰سال پیش

یعنی بعد ده سال دروغش فهمیدی؟؟؟؟؟

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

پس چرا شوهر من مقابل من کم نمیاره؟؟؟ آهان یادم اومد،من یکسال قهر بودم،شوهرم همش میگفت طلاق توافق ...

من که هرررچی مرد تو زندگیم و اطرافیانم بوده همه شون حتی اوناکه درظاهر خیلی دیکتاتورو مرد سالارن،عمیق که نگا میکنم به زنشون که میرسن ،

زبونشون کوتاهه و اونیکه قدرت و اختیار اموردستشه زنه..

او در بر و ایام به کام است...
منم پدرم دوماهه فوت شده خدا پدرتونو رحمت کنه سخته .مگه جوون بود یا در اثر چی فوت کرد؟ پدرمن جوون سرح ...

خدا رحمتشون بکنه گلم

پدر منم سنی نداشت ۴۰ سالش بود هنوز که یهوویی بخاطر فشار های عصبی درگیر بیمای سرطان خون شد 

۲۲ ساله که فوت شده

بچگی از دست دادمش

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
من که هرررچی مرد تو زندگیم و اطرافیانم بوده همه شون حتی اوناکه درظاهر خیلی دیکتاتورو مرد سالارن،عمیق ...

😁🥹اوهوم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

یعنی بعد ده سال دروغش فهمیدی؟؟؟؟؟

بله می‌دونی خیلی عجیبه خیلی 

مثلاً همه دوستاش میدونن این خونه داره 

من همش میگفتم آخه تا کی مستأجری برو بفروشش یه خونه بخریم انقد سمج شدم و پاپیچ تا دو ماه گفت آقا ندارم خونم کجا بود 

الان من موندم واقعا نداره 

یا بخاطر اینکه من دست از سرش بردارم میگه ندارم 

نمیدونم واقعا گیج شدم 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

چند سالتون بود که ازدواج کردین ؟

من ۲۱

اوشون ۳۷

خدا رحمتشون بکنه گلم پدر منم سنی نداشت ۴۰ سالش بود هنوز که یهوویی بخاطر فشار های عصبی درگیر بیمای س ...

یعنی هنوز تو فکرشی؟؟ آخی خدا رحمت کنه من هنوز دوماهه رفته ... ولی یکاری کنی دیگه غمش سبک میشه براش نماز قضا بخون ... اینقدر سبک میشی که نگو 

بله می‌دونی خیلی عجیبه خیلی  مثلاً همه دوستاش میدونن این خونه داره  من همش میگفتم آخه تا ...

یعنی تو این ده سال اصلا اون خونه رو ندیدی؟

شاید اصلا به اسم پدرومادرش باشه واین اجازه استفاده نداشته باشه