2777
2789
عنوان

به یاد تاپیک عید : عجیب ترین مسائلی که تو زندگیتون دیدین چی بوده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 81 پست
یعنی هنوز تو فکرشی؟؟ آخی خدا رحمت کنه من هنوز دوماهه رفته ... ولی یکاری کنی دیگه غمش سبک میشه براش ن ...

اوه آره عزیزمن هیچوقت رفتنش برام عادی نشد

وابسته بودم بهش

و این زجر آورترین و بدترین اتفاق زندگیم بود

که بعد از اون کلا زندگیم 

ترکید

آره زیاد میخونم

خدا بهت صبر زیادی بده

گلم

عزیزم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تو این ده سال اصلا اون خونه رو ندیدی؟ شاید اصلا به اسم پدرومادرش باشه واین اجازه استفاده نداشت ...

ن ندیدم هر وقت اسمشو آوردم داد و بیداد 

پدر مادرش فوت شدن 

بعد من گفتم به اسمته گفت قولنامه زنگوله دار داره آره به اسممه 

چ می‌دونم 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

چه جالب شانزده سال اختلاف سنی

اوم قصش طولانی بید جیگر 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

ن ندیدم هر وقت اسمشو آوردم داد و بیداد  پدر مادرش فوت شدن  بعد من گفتم به اسمته گفت قولن ...

چی بگم والا بیخیال،من خودمم بعد یسال قهر برگشتم و فک کنم شوهرم همه چیزو به نام پدرش زده باشه

اصلا برام مهم نیست مثلا خانواده خودم از لحاظ مالی خیلی ضعیفن اما خداروشکر خوشبختن

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

مسائل عجيب زندگيم خيلي زياد بوده . با جن حرف زدم . يه بار تو خواب مرگ خودمو ديدم كه از يه ساختمون اف ...

راجع ب قسمت نفرینت ذهنم مشغول شد میتونی راجع ب من بگی آیا بچه دار میشم؟؟؟

ایشالا که آرامش بیاد سمتت

خداروشکر همش تهش به آرامش وقف شده معجزه زیاد دیدم.

عجیب ترینش برات تعریف کنم اینه که هر کی قضاوتم کرده به سال نکشیده خدا زده دهنش رو با همون موردی که منو قضاوت کرده سرویس کرده 

نمونش یکی تو فامیل سر دیر حرف افتادن بچم شماتت میکرد باورت میشه من بچم راس ۳ سالگیش به حرف اومد ولی اون رفته تو ۵ سال فقط دو سه کلمه حرف میزنم طوری که اصلا روشن نمیشه سن واقعیش رو بگن یه سال کوچیک تر به همه میگن 

تازه همین طرف بچش سر ۴ سالگیش هم راه افتاد 

یکی از عجایب دیگه هم اینه که سر یه مسئله ای همسرم زد زیر چشمم کبود شد بعد یکی از فامیل های همسرم مادر و دختر باهام لجن، انقدرررر خوشحال بودن منو تو اون حال دیدن که خدا می‌دونه 

خدا شاهده سال بعد درست اون موقع ها اونم شوهرش زد زیر چشمش باورت میشه دقیقا همون قسمت دقیقا همون موقعی که برام اتفاق افتاده بود...

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
مسائل عجيب زندگيم خيلي زياد بوده . با جن حرف زدم . يه بار تو خواب مرگ خودمو ديدم كه از يه ساختمون اف ...

چقدر خاص و عجیب بود چیزایی که گفتی ،من باور میکنم چون موارد عجیب زیاد دیدم ،یبار دبیرستان بودم پول نداشتم تاکسی سوار شم ،آروم و به شوخی به هدا گفتم اصلا منم مثل دخترای دیگه میرم سوار ماشین پسرا میشم ،خیلی زیاد خسته بودم ،به خدا تموم جیبمو گشته بودم پول نداشتم ،کفتم خدایا من خسته ام ،توروخدا یکاری کن با ماشین برم خونه ،چند دقیقه بعد تو جیبم پول بود ،به خدا اگر دروغ بگم .دعا خیلی تاثیر داره ...اون که گفتی زمان رو آهسته کرده احتمالا دروایش بودن ....اینیکی زمان مرگ رو دیدین احتمالا رویای صادقانه بوده ،در مورد هاله هم من کسایی رو میشناسم چشم سومشون فعالع و میبینن

هیچی ...دنیای پوچ

دومی چقدر عجیبه ،بیشتر میشه توضیح بدین ؟

صبح همسرم  و پسرمورو فرستادم سر کار و مدرسه اومدم

کنار دخترم خابیدم.

ی لحظه ب چشم هم زدن دیدم ی جای دیگه ام.با این تفاوت که زمین و اسمانش ی رنگ بنفش کمرنگ بود.

نمیدونستم کجام.....ی لحظه دیدم بالای سرم تو اتاقم هستم.

جسدم و بچم و تمام وسایل خونه رو میدیدم.

فهمیدم ک مردم.

همش تقلا میکردم روحم بیافته داخل بدنم و زنده بشم ولی نمیشد.قشنگ یادمه دستم از تو دستم رد میشد.هی تلاش میکرد روحم ک جسمو بلند کنه و همه رو میدیدم....

فقط از خدا اون لحظه خاستم بخاطر بچه هام برگردم😭

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
چی بگم والا بیخیال،من خودمم بعد یسال قهر برگشتم و فک کنم شوهرم همه چیزو به نام پدرش زده باشه اصلا ب ...

میدونی کم و بیش مالی برام مهمه 

خوب مستاجری سخته 

ماشین خوب داشتن 

غذای خوب خوردن 

به موقع دکتر رفتن 

لباس خوب پوشیدن 

ولی بازم خدا رو شکر 

اوه آره عزیزمن هیچوقت رفتنش برام عادی نشد وابسته بودم بهش و این زجر آورترین و بدترین اتفاق زندگیم ...

البته صبر که چی بگم زندگیم به دوقسمت تقسیم شد قبل از پدرم و بعد از اون همه چی متفاوت بود جهان تیره و خاکستری شد من ذوق تلویزیون دیدنم حتی ندارم درواقع فقط دارم زندگی میکنم و روزها رو میگذرونم ب امید روزی که ملاقاتش کنم

البته صبر که چی بگم زندگیم به دوقسمت تقسیم شد قبل از پدرم و بعد از اون همه چی متفاوت بود جهان تیره و ...

دقیقا میفهمم چی میگی

چون برای منم همینجور شده 

این ۲۰ سالی گذشت عین کابوسی بود که دیگه هیچی جبرانش نمیکنه

تهش هم مرگه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
صبح همسرم  و پسرمورو فرستادم سر کار و مدرسه اومدم کنار دخترم خابیدم. ی لحظه ب چشم هم زدن دیدم ...

این پدیده بشدت زیاد شده . تعبیر علمیش اینه روح قبل از اینکه جسم کامل بخوابه به خواب رفته

خداروشکر همش تهش به آرامش وقف شده معجزه زیاد دیدم. عجیب ترینش برات تعریف کنم اینه که هر کی قضاوت ...

کارمار تازگیا خیلی سریع عمل میکنه ،جالب بود ،چقدر بده که دیگران از ناراحتی یا کتک خوردن آدم خوشحال میشن ،حتی کارما رو هم عصبانی کردن ....واقعا حرف افتادن بچه اصلا تایم خاصی نداره ،دختر دایی من پنج سال و نیمش بود به زور به حرف افتاد ،کسی هم نگران نبود

هیچی ...دنیای پوچ