2777
2789

سلام به همگی،خیلی ممنون میشم اگر تجربه ای دارید یا اطلاعاتی دارید راهنماییم کنید 

من یدونه پسر دارم ،بارداری اولم بعد ۱۰ماه اقدام بود که بعد از خوردن گرمیجات اتفاق افتاد.چون متاسفانه کمی تنبلی تخمدان و بی نهایت سردی رحم دارم.

از دوسه ماه گذشته شروع کردم به گرمی خوردن تا مجدد بتونم باردار بشم 

حالا برای بچه ی دوم دوس دارم دختردار بشم که از هر دوش داشته باشم🥲 ولی با این شرایط ،که مصرف عسل و دارچین و سیاه دونه دارم و هر دوسه روز یبار دمنوش رازیانه ،ممکنه دختر دار بشم؟ واقعا خیلی ذهنم درگیره... من بدون گرم کردن رحم کلا باردار نمیشم قبلا چندبار امتحان کردم نشده

چکار کنم؟ کسی هست بتونه راهنماییم کنه؟

وچشمان تو💫همان کافه ی دنجی است🌸که قهوه هایش حرف ندارد...❤ 

به نظرم خیلی به این چیزا نیست برعکس شما یکی رو میشناسم حالا اون پسر میخواست کلی رفت دکتر طب سنتی کلی هم بهش دستور غذایی داد کلی هم خرج کرد بچه پسر نشد  فکر کنم جنسیت مهم باشه باید ای وی اف کنید 

به نظرم خیلی به این چیزا نیست برعکس شما یکی رو میشناسم حالا اون پسر میخواست کلی رفت دکتر طب سنتی کلی ...

آخه خیلی درمورد رژیم غذایی و... شنیدم .بچه ی اولمم با گرمی خوردن پسر شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا از اون ،به نظرتون باید سیکلی که همیشه داشتم رو برای پیدا کردن روز تخمک گذاری در نظر بگیرم یا ماه قبل که خیلی کوتاه بوده(۲۵روزه بود ماه قبل)؟!

اطلاعاتی دارین؟

دوست منم دختر میخواست، دکتر بهش گفت فقط ای وی اف روش قطعی

خب پس چاره ای نیست... هرچی خدا صلاح بدونه شکر🥲

مرسی دوستم لطف کردی